Yaya yolu aydınlatılmalı özel mülk ve durak niteliğinden çıkartılmalıdır.


Bu haber 2017-10-24 09:06:28 eklenmiş ve 2395 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’in defalarca kaleme aldığı ve adeta Bulancak’ın sorunları arasında yerini koruyan okul önünde çalışmalar devam ediyor.

 

Bulancak Şehir merkezi içinde bulunan Halk Eğitim Merkez ve Barbaros İlkokulu önünde Bulancak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Toplum Destekli Birim ile birlikte çalışma yaptığı objektiflerimize böyle yansıdı.  bulancakhaber.net’in daha önceleri “İlçemizi idare edenler, bu kararlıkta olması gerekir” başlıklı yazısı ile Bulancak Mahallesi ana girişi niteliğini taşıyan ve konumu gereği hem otopark hem de çöp toplama merkezi görüntüsü hiç bitmeyen yaya yolu sorunlarına bir kez daha incelemeye alındı. Bulancak Barbaros İlkokulu kapısının ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi ana giriş kapılarının ortak kullanıldığı alanda Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın daha önceden bizzat inceleme yaptığı objektiflerimize yansımıştı. O gün incelemeler doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yay yolu üzerinde oturma alanı gibi olan bölgenin duvarı yükseltilerek gençlerin gece geç saatlerde oturması engellendiği bir nemse olsun sorunun giderildiği bölge halkı tarafından dile getirildi. Fakat aynı bölge de yaya yolu olan yolun otopark gibi kullanılmasının bir türlü önüne geçilemediği görüldü.  Öte yandan bu bölgeden kurtarılan gençlerin mahallenin iç Kısımında bulunan metruk alan niteliği taşıyan bölgede özellikle araç yolu olmaması ve gözden uzak olması sebebiyle gençlerin şimdi de bu alanda toplandıkları öğrenildi. Bulancak şehir merkezinde belirli noktalarda öğrencilerin toplandığı sigara içtiği buluşma noktası olarak kullandığı alanları İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’a ve emniyet güçlerine bilgi verilerek gerekli önlemlerin alınması istendi.  Edinilen bilgiye göre Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin bu konuda hassas davrandığı sıkı takipçisi olduğu belirtildi.

 

 

bulancakhaber.net Halk Eğitim Merkez ve Barbaros İlkokulu’nun yanında ki yaya yolunun ilk olarak aydınlatılması ve araçların durak ve otopark gibi özel mülk niteliğinden kurtarılması gerektiğini açıkça görülmektedir. Yetkililerin ilk önce bu sorunu ele alarak çalışma başlatılması daha doğru olacaktır. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yaya yolu aydınlatılmalı ve özel mülk durak niteliğinden çıkartılmalıdır kaymakamı Niyazi Ulugölge bulancakhaber.net Emniyet Müdürü Turgay Kovancı Halk Eğitim Merkez Barbaros İlkokulu İlçe Milli Eğitim
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi