Kaptan Ahmet Fatoğlu’nun 20. Vefat yıldönümü programı gerçekleşti.


Bu haber 2017-10-20 10:26:09 eklenmiş ve 2698 kez görüntülenmiştir.

"ALACAĞINI İSTEMEYİ BİLMEYEN BORCUNU ÖDEYEMEZ." Ahmet Fatoğlu

 

 Fatoğlu ailesiyle birlikte düzenlediğimiz program yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Program  AHMET FATOĞLU Gemisinin denize indiriliş videosu ve ardından  Edebiyat öğretmeni Sezgin KIRAN’ın Kur’an tilaveti ile başladı.

Okul Müdürü Turgut HACINOĞMANOĞLU’nun selamlama konuşmasıyla ve  İlçe Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE’nin konuşmasıyla devam etti. Fatoğlu ailesi (eşi Nuriye FATOĞLU, yeğeni Bulancak TSO Başkanı Ali FATOĞLU)  ve dostlarıyla (Bulancak Belediye eski başkanı Öner ERİŞ)yapılan röportaj video gösterisi, FATOĞLU ailesi adına Aslan FATOĞLU’nun konuşması, anılarla Ahmet Fatoğlu slayt gösterisi ve öğrencilerin Ahmet Fatoğlu’ na şükran bildirisi ile süren program İlçe Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE tarafından Nuriye FATOĞLU Hanımefendiye çiçek takdim edilmesiyle son buldu.

Programın ardından Kaymakam Bey ve beraberindeki heyet bir süre köprüüstü simülatöründe bir seyir gerçekleştirdi.

 

18 Ekim Çarşamba günü saat 14.00´teki anma programına katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Niyazi ULUGÖLGE, Belediye Başkan Yard. Sayın Bahtiyar HÜSEM, İlçe Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali FATOĞLU, Şoförler Odası Başkanı Mustafa AYDIN, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri ÖZDEMİR, Bulancak Belediye eski başkanı Öner ERİŞ, FATOĞLU Ailesi ve dostları, ilçemiz okul müdürü ve idarecileri, okulumuz öğretmen-öğrenci ve velileri katıldı.

Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

 

 

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin arsasını bağışlayan FATOĞLU ailesinin değerli büyüğü, ilimizin ve ülkemizin önemli sanayici ve denizcisi olan mümtaz şahsiyet Sayın Ahmet FATOĞLU’nu vefatının 20.yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kaptan Ahmet Fatoğlu’nun 20. Vefat yıldönümü programı gerçekleşti Niyazi ULUGÖLGE Belediye Başkan Yard. Sayın Bahtiyar HÜSEM İlçe Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT Tica
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi