Basın Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.


Bu haber 2017-10-18 15:37:23 eklenmiş ve 988 kez görüntülenmiştir.

Giresun Üniversitesi “Basın Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı” 17 Ekim 2017 Salı günü saat 10.00’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Giresun merkez ve ilçelerindeki basın mensuplarının katıldığı toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, son bir yıl içerisinde üniversite olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

 

Hazırlanan slayt eşliğinde son bir yıl içerisinde yapılan tüm değişim ve gelişmeleri fotoğraflar ve grafiklerle anlatan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, göreve geldikleri günden bu yana yükselen bir grafik yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirterek başta akademik alanda olmak üzere üniversitenin fiziki şartlarını da iyileştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

 

Üniversite ile ilgili genel bilgileri aktardıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rektörümüz, Fiskobirlik arazisi ve merkez kampüsün gelişim alanı, ilçelerde açılması planlanan yeni akademik birimler ve gündemde olan diğer konular hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Daha sonra ortak kullanım (Afiliasyon) konusunda Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Çelik, protokol imzalandıktan sonra geçen süre içerisinde gerçekleşen gelişmeyi basın mensuplarıyla paylaştı.  Toplantı sonunda KARASAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abbas Karaağaçlı 19-20 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan 7. Uluslararası Karadeniz (Türkiye Rusya İlişkileri temalı) Sempozyumu hakkında gazetecilere bilgi verdi.

 

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Serkan Soylu, Prof. Dr. Mustafa Cin, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Nazım Elmas, Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman, Yrd. Doç. Dr. Abdullah Çelik, Yrd. Doç. Abbas Karaağaçlı, Yrd. Doç. Mustafa Çakmak  ile Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz da hazır bulundular.

 

 

 

 

ETİKETLER : Basın Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Serkan Soylu Prof. Dr. Mustafa Cin Rektör Danışmanları Doç. Dr . Nazım Elmas Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman Yrd. Doç.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi