Emekli Müdür Haşim Elkaya şiir kitabı çıkarttı.


Bu haber 2017-10-18 14:37:50 eklenmiş ve 2440 kez görüntülenmiştir.

27 yıl Maliye Bakanlığı'nda Muhasebe Müdürü ve Mal Müdürü olarak çalışan Bulancaklı Haşim Elkaya emekli olduktan sonra ilk şiir kitabını çıkarttı.

 

 

“BU GÜZELLİKLERİ DOĞADAN MI ALDIN AŞKIM” adlı ilk şiir kitabını CİNİUS Yayıncılık Yayınevi tarafından ilk baskısını çıkarttı. Bulancak ve bölgemiz yazarlarına ve şairlerine her zaman yanında ve iş yerinde raflarında yer veren Özen Kitabevi Sahibi Ahmet Kara daha önce ki yazarlarımız ve şairlerimize gösterdiği ilgiyi aynı şekilde Haşim Elkaya’ya da gösterdi.  Ahmet Kara Bulancaklı şair Haşim Elkaya’ya da iş yerinin kapısını açarak yeni çıkan şiir kitabını satışa sundu. Ayrıca Ahmet Kara, Haşim Elkaya ile birlikte kamuoyuna duyurmak adına bulancakhaber.net’i ziyaret ettiler. Elkaya ilk şiir kitabının ilk imzalı olanını bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın kızları Lidya ve Asya’ya imzalayarak sundu. Şiir kitabını kamuoyuna duyurmak adına bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ofisinde ziyaret eden Elkaya Ahmet Kara ve Mehmet Yaşar’ın kitabı ve kendisi ile ilgili yakın ilgi göstermesi her iki tarafı oldukça memnu ettiği görüldü.

 

 

“BU GÜZELLİKLERİ DOĞADAN MI ALDIN AŞKIM” adlı ilk şiir kitabını CİNİUS Yayıncılık Yayın Evi tarafından ilk baskısını yapılan Haşim Alkaya’yı kısaca tanıyacak olursak eğer; Bulancak Erikli köyünde doğdu.  İlk Okulu Kuşluhan İlkokulu’nda Ortaokulu liseyi Giresun'da tamamladı. Üniversitesi İş İdaresi okudu. Yurdun çeşitli yerlerinde Maliye Bakanlığı'nda bağlı Muhasebe Müdürü Mal Müdürü olarak çalıştı. Emekli olduğun da doğduğu ilçeye yerleşerek köyünde fındık tarımı yapmaya başladı.

 

bulancakhaber.net olarak Bulancaklı eski Müdür Haşim Elkaya’ya ilk şiir kitabı “BU GÜZELLİKLERİ DOĞADAN MI ALDIN AŞKIM” adlı kitabını bölge halkının ilgi göstermesini diliyor şairimiz Haşim Elkaya’ya başarılar diliyoruz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net olarak Bulancaklı eski Müdür Haşim Elkaya’ya ilk şiir kitabı BU GÜZELLİKLERİ DOĞADAN MI ALDIN AŞKIM adlı kitabını bölge halkının ilgi göstermesini diliyor şairimiz Haşim Elkaya’y
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi