T.C Cumhurbaşkanı’nı yerli silah “GİRSAN” koruyacak.


Bu haber 2017-10-14 14:46:30 eklenmiş ve 2405 kez görüntülenmiştir.

Giresun'da Milli imkânlarla Karadenizli mühendislerin geliştirdiği tabancalarımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı koruyacak.

 

Karadeniz’in maharetli ustaları şimdi Girsan Silah Fabrikasında ülke ekonomisine katkı sağladığı kadar Milli gururumuz oldu. Giresun da Girsan adı altında imal edilen silahlar 54 ülkeye ihraç ediliyor. Bu kapsamda TRT Haber sunucu Leyla Köselerli’nin sunduğu TRT HABER kuşağının Öğle Ana Haber’lerinde Giresun’a gelen TRT Muhabiri Hüseyin Atmiş’in sorularını GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil cevapladı. Karadeniz Silah Projesi kapsamında 1994 yılında kurulan ve 2001 yılında özelleştirilen GİRSAN Silah Sanayi, yerli projelerle şu anda 54 ülkeye ihracat yapıyor. Giresun da üretilen silahlar birçok ülkelerin güvenlik güçleri tarafından kullanılması Milli duygularımızı kabarttı.  Girsan ’da Türk mühendislerce geliştirilen yeni ürünler Milli imkânlarla Karadenizli mühendislerin geliştirdiği milli duygularla farklı özellikleriyle öne çıktığı görüldü. Özellikle son günlerde yaşanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimat verdiği Sig Sauer silahları kullanan Cumhurbaşkanlığı korumalarının o silahı bırakarak bugün itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı koruyacak olması başta Girsan olmak üzere Giresun da milli duygularımız coşturdu.

 

bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar “Girsan Silah Fabrikasında üretilecek olan silahlarla Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bulunan polis memuru ve özel harekâtçılar Giresun’un ve ülkemizin Milli silahı olan Yavuz16 ile korunacak olması maddi ve manevi olarak bizleri gururlandırmıştır” dedi.

 

 

 

Kaynak; https://www.haberler.com/erdogan-in-sig-sauer-kullanilmayacak-talimati-10126005-haberi/  

ETİKETLER : T.C Cumhurbaşkanı yerli silah GİRSAN koruyacak bulancakhaber giresun haber TRT HABER kuşağının Öğle Ana Haber’lerinde Giresun’a gelen TRT Muhabiri Hüseyin Atmiş sorularını GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi