Helal olsun size; Kaldırımı söktünüz şimdi de var olan ağaçları söküyorsunuz?


Bu haber 2017-10-12 12:42:50 eklenmiş ve 2208 kez görüntülenmiştir.

Geçen hafta içinde yaptığımız “Bulancak Belediye Başkanlığının önceliğine bakar mısınız?” haberimizin ardından bölgede ki kaldırım yanında ki ağaçlarında kamyonlara yüklenmesi dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Geçen hafta içinde Ballıca İncüvez karşısında ki köprüden eski tuğla fabrikasına kadar var olan mevcut kaldırım söküldüğü ve çevresinde ki ağaçlarında bu yenileme çalışmasından nasipleri aldıkları görüldü. İlçemizin sahilde ki kaldırım kenarında bulunan ağaçların kamyonlara yüklendiği objektiflerimize böyle yansıdı. Yapılan çalışma ile ilgili olarak yetkililerin basın toplantısı yapmadığı kamuoyunu bilgilendirmediği varken bir de var olan yeşil büyük ağaçların etrafını kazmaları sonucunda ortada kalan ağaçları kamyonlara yükledikleri görüldü.  Bu kaybolan yeşil alanları ve ağaçları yeniden mi yapacaksınız. Bunun maliyeti Belediyeye ne kadar olacak. Hazır var olan yeşil alanı korumak varken neden böylesi bir çalışma yaparak yok ettiniz dedirten çalışma hakkında basın açıklaması yapmayı düşünüyor musunuz? Kocaman ağaçların kamyonlara yüklenmesi içinizi acıtmadı mı? Kaldırımların sökülüp, yeşilliklerin kesilip yok edildiği yerine beton dökülmesi kafaları karıştırırken var olan güzelim ağaçlarında yok olmasının gerekçesi nedir?    

 

 

bulancakhaber.net olarak kamu alanlarının sosyal alanlarla yeşilliklerle ve ağaçlarla yapılması beklenirken bu beton ve ağaçların sökülmesi neyin nesi oluyor. Bu konuda Bulancak ilçe idarecilerinin ve de adı var olan ana ve yavru muhalefet partilerini neden duymuyor, neden görmüyor neden konuşmuyor dedirtti. Bulancak ilçesinde yaşananlara sessin kalması ve çalışmaları eleştirmemesi artık akılları karıştırmıyor onlarda aynı zihniyette hareket ediyor dedirtti.

 Haber fotoğrafları altta…

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Helal olsun size ; Kaldırımı söktünüz şimdi de var olan ağaçları söküyorsunuz ? bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi