İTALYA’DA 21 LİRA, TÜRKİYE’DE 8 LİRA’

CHP'nin ikinci adalet yürüyüşü başladı.
Bu haber 2017-09-18 21:52:51 eklenmiş ve 2143 kez görüntülenmiştir.

CHP tarafından organize edilen 3 gün sürecek 'Fındık İçin Yürüyoruz' mitingi Ordu'da yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile başladı.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşün son gününe ve Giresun'daki final mitingine katılacağını yürüyüş öncesinde yapılan basın açıklamasında açıkladı. CHP'nin organizasyonuyla Ordu'dan Giresun'a 'Fındık İçin Yürüyoruz' yürüyüşü Ordu il merkezi Büyükşehir Belediyesi binası önünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan CHP'liler ve fındık üreticileri Giresun'a yürümek için bir araya geldi. Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri, CHP'liler ve fındık üreticileri katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, üreticinin mağdur olduğunu yürüyüş öncesinde yapılan basın açıklamasında açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “üreticimiz 1 yıllık emeğinin karşılığını alamıyor. Çocuğunu okula üniversiteye gönderemiyor. Üretici ürününe sahip çıkacak ve biz hep birlikte fındık için yürümeye hakkımızı alana kadar devam edeceğiz” dedi. CHP’nin  'Fındık İçin Yürüyoruz' adalet yürüyüşüne bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da katıldı. Ordu’dan Piraziz’e kadar yürüyüşe basın olarak katılan ve bizzat eşlik eden Yaşar sadece işini değil fındık çiftçilerinin yanında olduğunu göstermek adına 3 gün sürecek olan tüm etapları aynı şekilde yürüyerek katılacağını ve destek olacağını belirtti. Öte yandan Bulancak CHP İlçe Başkanı Reşat Özdemir ve CHP’lilerin de yoğun olarak katıldığı  'Fındık İçin Yürüyoruz' mitinginde Bulancak’tan gelenleri mitin alanında Reşat Özdemir ve partililerin karşıladığı objektiflerimize yansıdı.  Giresun Millet Vekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve CHP il ve ilçe başkan ve yönetimi ile partililerin de yoğun olarak yürüyüşe katıldığı bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

 

Ordu-Giresun karayolu istikametine doğru devam eden yürüyüşe katılanların sayısının her geçen gün ve saatte artacağı önemle vurgulandı. Ayrıca katılımcıların sağduyulu olması ve tek bir protesto ile karşılaşmadıkları belirtilen yürüyüş boyunca protesto eylemi ile karşılaşmadıklarının halkın ilgisinin çok yüksek olmasına bağladılar. Bu bölgenin insanları, fındık konusunda sağduyulu bir söylemin geliştiğini fındık için, adalet için hep birlikte son gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı ve yürüyeceği fındık mitinginden gösterileceği vurgulandı. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : CHP'nin ikinci adalet yürüyüşü başladıseyit ordu piraziz bulancak giresun mitin chp kemal kılıştar özgür İTALYA’DA 21 LİRA TÜRKİYE’DE 8 LİRA bülent reşat özdemir bektaşoğlu bulancak haber giresun h
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi