HD ve bulancakhaber.net


Bu haber 2017-09-17 19:49:49 eklenmiş ve 1780 kez görüntülenmiştir.

Doğup büyüdükleri memlekete hizmet etme aşkıyla yanan mektepli ve alaylı iki basın mensubu iki genç HD ofisinde görüntülendi.  

 

 

Ankara Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu Hüseyin Durmuş, ilk ofisini doğup büyüdüğü memleketi Giresun Bulancak'ta açtı. Gazetecilik Bölümü mezunu Hüseyin Durmuş’u ofisinde ziyaret eden alaylı ve sarı basın kartı sahibi Mehmet Yaşar Hüseyin Durmuş’un ofisinde görüntülendi. Bulancak Mahallesi Profesör Necmettin Erbakan Caddesi Mehmet Aybar İş Merkezi 2. katında açtığı ofise TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net yayın sahibi Mehmet Yaşar’ın hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yaşar ziyaret esnasında Hüseyin Durmuş'un annesi Çiçek ve babası Cavit (Kelkitli) Durmuş'un da ziyaret ettiği objektiflerimize böyle yansıdı. Hüseyin Durmuş açmış olduğu yüksek çözünürlük anlamına gelen işin teknik adıyla HD adını verdiği ofiste bölge halkına daha profesyonel dış ve iç mekân çekimleriyle hizmet vereceği öğrenildi. Daha önce Ankara'da Sabah Gazetesi foto muhabirliği ve Bitter Dergisinde haber merkezi sorumlusu olarak 10 yıla yakın görev yapan Hüseyin Durmuş Mehmet Yaşar’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldığı görüldü. Artık bundan sonra bölgemizde firmaların daha iyi tanıtılması için iç ve dış mekan fotoğraflarının çekilmesini, düğün, ürün çeşitlilerinizi,menü katalog gibi birçok dalda fotoğraf hizmeti sunacak olan HD farklı ve farkındalık yaşatacağını açıkladı. İlçemizin sevilen esnaflarından Kelkitli Cavit olarak tanınan, baba Cavit ve anne Çiçek Durmuş’un çocuklarıyla gurur duyduğunu ofis ziyaretinde yıllarca esnaflık yaparak zor şartlarda oğlunu okutan Kelkitli Cavit ve eşi Çiçek Durmuş’un gururla oğlunu ziyaret etmeleri bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar’ın hayırlı olsun ziyaretinde anne Çiçek ve baba Cavit Durmuş’un gurur duyduğu oğlunun bölge halkına hizmet sunacak olması Durmuş ailesi oldukça heyecanlandırdığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar’ın bundan sonra Bulancak ve bölgemizde dış ve iç mekân çekimleri ile ürün tanıtımlarında resim çektirmek isteyenlerin mutlaka HD ofisine uğramaları gerektiğini açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : HD ve bulancakhaber.net bulancak haber giresun haber durmuş cevit çicek durmuş hüzey n mehmet yaşar bulancak gireun bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi