Bulancak Özen Kırtasiye ve Kitabevi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına hazır.


Bu haber 2017-09-15 18:12:53 eklenmiş ve 2555 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Özen Kitabevi ve Kırtasiye işletmesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılını nedeni ile her iki işletmesinde de yeni sezona en iyi ve en kaliteli malzemelerden oluşan okul ihtiyaçlarını siz değerli müşterilerine hazırladığı görüldü.

 

Okul sezonunda ve tatillerde her zaman bölgemizde ki öğrencilerin tatil sevincini okul heyecanını ve okul içinde birçok etkinliklerde yardımcı olan maddi ve manevi destek olan Özen Kırtasiye ve Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara okul ihtiyaçlarınızı mağazalarımıza uğramadan yapmayın dedi. Bulancak Özen Kırtasiye ve Özen Kitabevi Bulancak genelinde kültürel ve sosyal gelişimine ve sanatsal gelişimine doğrudan katkıda bulunmayı görev bildikleri ve okul ihtiyaçlarında da çocuklarımıza sağlıklı ve önerilen yayın evleri kaliteli sağlığa uygun ihtiyaçlarınızı rahatlıkla bulabileceğiniz yer olarak gösterildi.

 

 

Bulancakhaber.net olarak 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının öncelikle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dolu bir yıl olarak geçirmelerini diliyor, ve bu sektörde var olan tüm kırtasiye ve kitabevi işletmelerine bol kazanç diliyoruz.

 

 


 

 

ETİKETLER : Bulancak Özen Kırtasiye ve Kitabevi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılına hazır ahmet kara bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi