Biz utanıyor yüzümü kızarıyor, ya sizin!...


Bu haber 2017-09-13 07:46:31 eklenmiş ve 1639 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ta yetkililer ve idareciler mevcut çeşmelerimizi koruyamıyorlar.

 

 

 

Mehmet Rahmi Bey Çeşmesi Giresun ilinin ikinci valisi olduğu ve 1925-1931 o günkü şartlarda kendi ismi ile yapılan çeşmenin günümüz şartlarında 2001 yılında tekrar yenilenerek bölge halkının kullanımına açıldığı bilgisini sizlerle daha önce ki haberlerimiz de paylaşmıştık. Gelin görün ki Mehmet Rahmi Bey Çeşmesi pislikten bakımsızlıktan yanına yaklaşılmıyor. Bu duyarsızlık ve adeta kaderi terk edilmişlik üstüne bir de yetkililerin vurdumduymazlığı eklenince çeşmelerimiz utanılacak derecede pis görüntüsü yüzümüzü yüzünüzü kızartmıyor mu dedirtti. BULASKİ - Bulancak Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü bu çeşmelerden kim sorumlu dedirten bu görüntüleri ve sizin ekibinizden hiç kimse görmüyor mu? bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Mehmet Rahmi Bey Çeşmesinin pis ve bakımsız görüntüsünü gece karanlığında insanların olmadığı saatte fotoğraflandırarak kızaran yüzümüzü gizlemeye çalıştık.  Ayrıca Kültür Bakanlığınca sözde koruma altına alınan Terazi Çeşmesi’nin aynı şekilde özellikle AKSA’nın pis kirli paslı ve tehlikeli olduğuna inandığımız elektrik direğinin ilçemize ve bölge insanının ayıbı olarak nitelendiriyoruz.

 

 

bulancakhaber.net olarak BULASKİ ve AKSA’yı Bulancak’ta görevini layıkıyla yapmaya yerine getirmeye davet ediyoruz. Bulancaklı yetkililer bu görüntülerle yaptığı çalışmalarla övünen bir ilçe yönetimini sokaklara ve caddelere davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Biz utanıyor yüzümü kızarıyor ya sizin !... bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar niyazi ulugölge kaymakam belediye başkanı vali giresun valisi harun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi