Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz.

Milli servet, Milli israf devam ediyor!...
Bu haber 2017-09-13 07:18:49 eklenmiş ve 2886 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’in daha önce ki yıllarda kaleme aldığı Bulancak ilçesinde halen devam eden Milli servet, Milli israf bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

Milli israf ve servet  kelimelerini kimilerini en küçük devlet malından en büyük devlet malına anlayabilir. bulancakhaber.net olarak bizim bahsetmek istediğimiz ise en küçük devlet malı bu olsa gerek. Bulancak genelinde yapılan yol içine konulan plansız programsız dubalardan tutunda hız kesicilere kadar yapılan çalışmanın eğitimsiz toplumlarda caydırıcılık değil aksine israf ve milli servet israfı olarak görülmektedir. Son olarak ta Bulancak Kadınlar Pazarlığı 15 Temmuz Caddesi üzerinde objektiflerimize israf ve gereksiz çalışma böyle yansıdı. 11.09.2017 tarihinde caddede yol olmayan, kaldırım olmayan adeta köstebek yuvası gibi her tarafı çukur ve bozuk olan yolun üzerinde kısmen kalan parke taş üstüne Bulancak Belediyesi görevlileri 3-4 metrelik 2 tane hız kesici yapmaları bu kadar da olmaz dedirtti. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz dedirtti. Bir taraftan yayla yolu yapmakla övüneceksin BULANCAK BETON adıyla diğer tarafta ise ana cadde üzerinde tirajı komik bir uygulama yapacaksın.

 

 

Daha önceden söylediğimiz gibi bulancakhaber.net olarak Milli Servet ve Milli İsraf tanımını ancak eğitimli ve bilinçli toplumlarla aşabileceğimizi bir kez daha söylemek istiyoruz.  

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Siz bizimle dalga geçiyorsunuz. Milli servet israf devam ediyor !... bulancak haber giresun haber giresun bulancak recep yakar bulancak belediyesi niyazi ulugölge giresun valisi harun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi