Üstün ailesi bıçakları Kurban Bayramına hazırlıyor.


Bu haber 2017-08-30 10:00:29 eklenmiş ve 1884 kez görüntülenmiştir.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bıçak ustaları artan talepleri karşılamak ve bölge halkının mağdur olmaması için fazla mesai yapıyorlar.

 

 

Giresun Bulancak ilçesi İhsaniye Mahallesi Dikmen Sokakta ki 32 yıllık anahtarcı Ali Üstün ve oğlu Murat Üstün ile birlikte 6 yıldan bu yana bıçakları ve kesici aletleri yivledikleri görüldü. 6 yıldan bu yana her Kurban Bayramı'nda bıçakları yivleyen ayrıca bölgemizde bahçe de de kullanılan kesici aletleri yivleyen Üstün ailesi bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bıçak, Balta, Girebi, Nacak ve daha birçok aletleri yivleyen Üstün ailesi Kurban Bayramına yaklaştığımız şu günlerde yoğunlaştığı anlattı. Kurban Bayramı için bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği iş yerinde bıçakların sıraya alındığı ve bayrama kadar yetiştirilmeye çalışıldığı görüldü. Öte yandan baba mesleği olan 32 yıllık anahtarcılık işine 6 yıldan bu yana bir de bıçak ve diğer keskin adetleri yivleme ve bileme işini de katan Ali Üstün oğlu Murat Üstünde birlikte Kurban bayramı öncesinde görüntüledik.

 

 

 

Murat Üstün Hemşirelik Bölümü’nü bitirmiş baba mesleğini ve kurban bayramında bıçak bileme yivleme işlerinde babasına yardımcı olduğu objektiflerimize böyle yansıdı. 

 

 

 

ETİKETLER : Üstün ailesi bıçakları Kurban Bayramına hazırlıyor Ali oğlu Murat bulancak haber gşresun haber bulancak giresun yivleme bileme
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi