Elinizi çabuk tutun kaldırım satışlarımız başlamıştır


Bu haber 2017-08-26 18:39:04 eklenmiş ve 1537 kez görüntülenmiştir.

Hiç kimsenin ekmeğinde gözümüz yok.

 

Tabi ki yeni iş yerleri açılsın tabi ki iş istihdamına yönelik çalışmalar yapılsın. Fakat gelin görün ki kaldırım olarak bilinen ve görülen bir alanında sarı çizgiler çizilerek burası benim demek veya tapulu alanım demek ve iş yeri açmak ne kadar doğru. Öte yandan bu yapılan çalışmaya müsaade eden ve göz yuman siz yetkililer bu çalışmanın gerçek akışını bölge halkıyla paylaşacak mısınız?  Yapılan bu çalışma siz yetkililerce ne kadar doğru.  Eğer gerçekten sizin tapulu alanınızsa o zaman etrafını sarı çizgilerle değil gerçek anlamda etrafını belirleyerek taksi durağı yapın.  Bu durum karşısında emsal teşkil edecek olan bu durum önümüzde ki günlerde başka alanlarda başka kaldırımlarda iş yeri açmak isteyenler önümüzdeki günlerde fiyatları tavan yaptıracağa benziyor.  Bulancak genelinde özellikle sahil alanda ki işletmeler, sahilde ki oto galericiler, şehir içinde ki esnaf, şehir içinde ki seyyar satıcılar kaldırımları adeta parsellerken siz yetkililer nasıl olurda buna göz yumarsınız. Bu konuda ilk olarak Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi, Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ve diğer yetkilileri göreve davet ediyoruz.

 

 

bulancakhaber.net olarak hiç kimsenin ekmeğinde hiç kimsenin yaptığı işte kazandığı parada gözümüz yok.  Elbette yapılan iş kamu hizmeti gibi görülse de ticari zihniyet ve şehrin sahipsizliği bu kadar da olmaz dedirtti. Oysa kaldırımlarda bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve engellilerin rahatça kullanacağı kaldırımlarla hizmet verilmesini beklerdik.

 

 

ETİKETLER : Elinizi çabuk tutun kaldırım satışlarımız başlamıştır Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Belediye Başkanı Recep Yakar bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi