Saadettin Tantan Paltosuyla, Uğur Öztürk ise Eşofmanıyla unutulmayacak


Bu haber 2017-08-23 20:28:14 eklenmiş ve 2642 kez görüntülenmiştir.

Biz zamanlar Bulancak ilçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Saadettin Tantan paltosuyla, Giresun İl Emniyet Müdürü görevini yapan Uğur Öztürk ise eşofmanıyla Giresun ve Bulancak halkı tarafından unutulmayacak isimler arasında yerini aldılar.  

 

 

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’e veda ziyaretine katılan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Giresun Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nde yapılan sohbet esnasında Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ün eşofmanla Giresun merkezde gezmesi halkın içinde olmasını anlatıldı. Bir zamanlarda Giresun’da görev yaptığı dönemde Bulancaklıların paltosuyla halen konuştuğu ve hatırlandığı kişi olarak aklımıza gelen Saadettin Tantan’ı hatırlattı. Çıkarılan kararname ile Giresun Emniyet Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişi olarak atanan Uğur Öztürk, Giresun Gazeteciler Derneği vedasında neşeli ve güzel anılarla basın mensupları tarafından çalışmaları anlatıldı. Özellikle Giresun da eşofmanla gezdiği ve bölge halkıyla iç içe olması dile getirilen Emniyet Müdürü Öztürk, Gazeteciler Derneğinde Başkan Bekir Bayram, yöneticiler ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu veda da bir araya geldiler. Yeşil Giresun Gazetesi’nden Cavit Akdoğan’ın anlattığı eşofman akıllara paltosuyla gezen ve unutulmayan Saadettin Tantan’ı hatırlatarak Öztürk’ünde eşofmanla unutulmayacağını gösterdi.

 

 

 

Bulancak TRT Yurt Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile Giresun Gazeteciler Derneği Yöneticisi İsmet Küçük bayrak Uğur Öztürk’ün vedasında objektiflerimize böyle yansıdı. Günü topu hatıra fotoğrafı çektirerek tamamlayan Öztürk Giresun’u unutmayacağını söyleyerek ayrıldı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Saadettin Tantan Paltosuyla Uğur Öztürk ise eşofmanıyla unutulmayacak bulancak haber giresun haber bulancak giresun giresun gazeteciler derneği cem yet başkan bekir bayram cavit akdoğan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi