KOSGEB destekli Acun Oto Yıkama Eylül de hizmete giriyor.

Bulancak Oto Park’ında oto yıkamaya kadın eli değdi.
Bu haber 2017-08-11 10:53:08 eklenmiş ve 2354 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta oto yıkama üzerine KOSGEB destekli işyeri açan girişimci Özlem Acun Eylül’de faaliyete geçeceğini açıkladı.

 

 

Bulancak'ta oto yıkama üzerine işyeri açan Özem Acun işletmesinde zaman içinde çalışan iş arkadaşlarının tercihini de kadınlardan yana kullanacağını söyledi. Acun bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşara’a şunları söyledi Acun, “Kadınların her işi yapabileceğine inanan biriyim. Araçları seviyorum, İnsan isterse her işi yapabilir. Yeni başlayacağım oto yıkama işinden gurur duyuyorum ve severek yapıyorum. Araçların iç, dış detay temizliği ve motor temizliğini kadın elinin hassasiyeti ile yapacağız." diye konuştu. Bulancak şehir Merkezi’nde Kültür sitesi altına yapılan Bulancak kapalı otopark alanı içinde KOSGEB projesi kapsamında yararlanarak Oto Yıkama işi için müracaat yapan genç girişimci Bayan Özlem Acun’un en büyük destekçisi ise eşi Tuncay Acun olduğunu belirten Özlem Acun bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bu doğrultuda ilk iş olarak eşinin desteğini de alarak KOSGEB’e yazılan ve belgesini alan kendisine yeni iş yeri açan yeni girişimci Özlem Acun ev hanımıyken bir anda genç girişimci bayan olarak karşımıza çıktı. Oto yıkama sektöründe en son model teknolojik ekip ve ekipmanları ile müşterilerinin araçlarını Oto Park’a bıraktıklarında isterlerse temizleyeceklerini belirtti. Acun müşterileri için bekleme alanı oluşturacağını, isterlerse müşterilerinin araçları evinden veya iş yerinden alarak tertemiz bir şekilde kendilerine teslim edeceklerini sözlerine ekledi.    

 

 

Özlem Acun KOSGEB sayesinde hayatına ve ailesine büyük katkı ve özgüven geldiğini belirterek Eylül ayı içinde hizmete gireceklerini şu anda ise tüm resmi işlemlerinin tamamlamak üzere olduğunu açıkladı. Bulancak Mahallesi Osman Gedikali Caddesi ve Bulancak İtfaiye önünden girişi olan Acun Oto Yıkama KOSGEB sayesinde iş kurmanın ayrıcalığını yaşadığını bulancakhaber.net’e anlattı.  

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KOSGEB destekli Acun Oto Yıkama Eylül de hizmete giriyor Bulancak Oto Park’ında oto yıkamaya kadın eli değdi bulancak haber giresun haber giresun özelm tuncay
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi