Polis duyarlı vatandaşların ihbarını değerlendirdi.

Bulancak İskelesi’nde belirli aralıkta denize uzanan ipler olmalı
Bu haber 2017-07-31 13:37:39 eklenmiş ve 1749 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İskelesi'nde denize girmek yasak oluşunun sebebi yüzmesini bilmeyen iskele kültürü olmayan özellikle de dalgalı bulanık denizde denize giren çocuklar yüzünden yasaklandığını biliyor muydunuz?

 

Bulancak İskelesi hakkında birçok defa bulancakhaber.net olarak haber yapmış ve özellikle tehlikeli dalgalı denizlerde denize girilmemesi gerektiğini defalarca uyarmıştık. Bulancak İskelesi’nin bir kültürü ve bu kültüre ev sahipliği yaptığını her yıl 1 Temmuz’da “Kabotaj Bayramı” kutlamalarında ve bölgemizde kutlanan 7 Mayıs şenliklerinde gezinti yeri olarak gösterilmesini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Eskiden Bulancak İskelesi’nde yağlı direklerden bayrak alma, yüzme yarışları ve en iyi denize atlayan kişiler protokol tarafından ödüllendirildiği eğlence dolu saatleri geçirdiğimiz yer olarak sunuyorduk. Şimdilerde çevresinden tutundan dalgalı denizde denize giren çocukların adeta iskele ile dalga geçtikleri haberleri siz değerli okuyucularımızla paylaşmak durumunda kalıyoruz. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın iskele turu esnasında denize girenleri uyardığı denizin dalgalı ve bulanık olduğunu belirtmesi ve bunun dışında da Bulancak Emniyetini arayan duyarlı vatandaşların tehlikeli bir şekilde iskelede denize girdiklerini belirtmesi üzerine emniyet mensubu görevlilerin çocuklarımızı uyarması ve denizden çıkartmasına tanık olduk.  Polis memurlarının duyarlı olması iskeleye gelenlerin duyarlı davranarak polis arayarak yardım istemesine cevap verilmesi ve olay yerine hemen gelmesi yaşanabilecek bir tehlikenin de önüne geçtiği objektiflerimize yansıdı. bulancakhaber.net’in Bulancak iskele ve çevresi ile yaptığı birçok haber ses getirmiş buna duyarlı vatandaşlarımızın da ortak olmasıyla ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin hemen müdahale etmesiyle önüne geçilmesi objektiflerimize böyle yansıdı. Bir zamanlar Bulancaklı gençlerin eğlence yeri olan ve özellikle kabotaj bayramlarında yağlı direk ve yüzme yarışları ile ilçemizin sembolü olan İskelede yüzmek bir ayrıcalıktı. Gelin görün ki şimdilerde ailelerin sıkça gezdiği bu alanlarda yüzmek isteyen gençler eğlenceden çok kendi aralarında şakalaştığı ve aileleri hiçe sayarak uygunsuz bir biçimde denize girmelerinden dolayı iskelede denize girmenin yasaklandığı bir dönemde yaşıyoruz. Bulancak İskelesi’nde şimdilerde çocuklar yüzmeyi eğlenceden çıkararak tehlikeli bir oyun haline getirdikleri görüldü.

 

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak İskelesi’nin yeni yapılan bölümlerine tekneler için lastik bağlandığını düşünenlerin bu lastiklerin denize bakan yüzüne ipler bağlamasını istiyoruz. Olası bir kazda da hemen elini uzatarak tutabileceği ipler lastiklere bağlanması ve yardım gelene kadar denize düşenlere uzatılacak bir el gibi düşünülmesin, bekliyoruz. Aynı şekilde belirli aralıkta denize ipler uzatılmalı ve yaşanabilecek bir kazada hemen müdahale edilecek iplerin olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Polis duyarlı vatandaşların ihbarını değerlendirdi Bulancak İskelesi’nde belirli aralıkta denize uzanan ipler olmalı bulancak haber giresun haber ulancak giresun polis bulancak emniyet müdürülüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi