Sayın Valim; Bulancak Halkı Hükümet Konağına önden giremiyor

Sayın Valim; Bulancak Halkı Hükümet Konağına önden giremiyor Bulancak’ta halk olmak
Bu haber 2017-07-24 15:36:39 eklenmiş ve 1958 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net daha önce ki kaymakam Tayfun Elbasan döneminde de haber yapmış siyasetçilerin Modern yapısı övündüğü kamu hizmeti veren Hükümet konağına bir türlü ön kapısından girişi sağlanamamıştır.

 

 

Bu konuda daha önce ki Giresun valilerine bilgi verilmiş güvenlik adı altında arka kapıdan girilmesi uygun olduğu söylenmiştir. Fakat ön kapıdan Hükümet Konağında çalışan üst düzey müdürlerin ve yakınlarının kapıyı kullanması bölge halkı tarafından yadırganmıştır. Giresun yeni valisine kavuşmuş birçok defa bu konuda haber yapılmış olan bulancakhaber.net bir kez daha yeni valimize bu konuyu açarak bilgi sunmak ihtiyacı duymuştur. Hükümet Konağı ile birçok defa haber yapmış bölge halkının sesine ses olmuş olan bu sorunun yeni valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nın da halkının sesine ses vereceğini ilçemizin modern yüzü olan Hükümet Konağımızın üst düzey yetkililer gibi aynı kapıyı kullanacağını umut ediyoruz. Bölge halkının Mustafa Kemal Ulusu Caddesi üzerinde ki ana giriş kapısı engelli ve çocuk arabaları ile konağa gelenlerin rahatça kullanacağı rampa ve sensorlu kapı ile rahatça gireceği bir ortamı kullandırılmamasına anlam veremiyoruz. Şayet güvenlikse konu üst düzey yetkililer arka kapıdan hemen asansöre giren bir kapı yaparak daha güvenli ve özel bir koruma kalkanı ile odalarına ulaşmaları daha doğru olmaz mı?

 

 

bulancakhaber.net olarak yeni yapılan ve Kemal Ulusu Caddesi’ne bakan Hükümet Konağı binamızın ana giriş kapısından bölge halkının girmesini istiyoruz.  Tüm kontrollerde binanın hemen önünde ki bahçede ana giriş kapısı yapılarak güvenlik kontrol noktası daha güvenli ve daha doğru bir çalışma olacağını bir kez daha belirtmek isteriz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Sayın Valim ; Bulancak Halkı Hükümet Konağına valimiz Harun Sarıfakıoğulları önden giremiyor Mustafa Kemal Ulusu Caddesi Bulancak’ta halk olmak kaymakam Tayfun Elbasan bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi