Ceyhun Kılıçarslan sahipsiz mi?

Motosiklet magandaları terör estirdi.
Bu haber 2017-07-20 10:19:26 eklenmiş ve 2698 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir merkezinde motosikletli bir kişinin yanından geçerken diğer motosiklete tekme atması sonucunda kaza yapan A2 ehliyetli Ceyhun Kılıçarslan yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise geçtiği öğrenildi.

 

 

Bulancak eski cezaevi mevkiinde arkadan gelen başka bir motosiklet sürücüsünün kendisini geçtiği sırada tekme atarak savrulduğu ve kaza geçirdiği Ceyhun Kılıçarslan yoğun bakımdan çıkarak yaşam mücadelesini kazandığı normal servise geçtiği öğrenildi. Kaza sonrası yoğun bakımda kalan ve yaşam mücadelesi veren Kılıçarslan olayı adliyeye sevk edildi mi? Bu kazaya sebep veren kişi veya kişilerin yakalanıp yakalanmadı merak konusu oldu. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili olarak soruşturma başlatıp başlamadığı ya da görgü tanıklarının ifadesi alınıp alınmadığı merak konusu oldu.  Arkadan gelen motosikletin tekme atması ile yere düşen savrulan ve yoğun bakımda yatan Ceyhun Kılıçarslan'ın bu hale getirenlerin yakalanıp yakalanmadı görgü tanımlarının merak ettiği bulancakhaber.net ihbar hattın da gündem oldu. Bulancak eski cezaevi mevki de başka bir motosikletin geçişi sırasında anlam verilemeyecek şekilde Kılıçarslan’ a tekme atarak düşünmesine sebep olduğu ifade edilen kişinin yakalanıp yakalanmadığı olayla ilgili bir gelişme olup olmadığı Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor. bulancakhaber.net olay esnasında çevredeki Mobese kameralarının incelenip incelenmediği kaçış güzergâhında ki Mobese kameralarının kontrol edilip edilmediği soruldu. Giresun Üniversitesi  Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımdan normal servise geçen Ceyhun Kılıçarslan'ın şu andaki durumu ailesine ve arkadaşlarına büyük üzüntü yaşattı.  bulancakhaber net olarak böylesi bir olaya neden olan ve adeta cinayet niteliğinde tekme atıp ölüme sebebiyet verecek şekilde yaralanmasına neden olan Ceyhun Kılıçarslan'ın olayının aydınlatılmasını istiyoruz. Ayrıca bu olayın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Bugün bu Ceyhun kardeşimize yapılan ve sonucunun ne olduğu bilinmeyen olay karşısında yetkilileri göreve davet ediyor bu olayla ilgili kamuoyuna bilgi vermesini istiyoruz.

 

 

 

 

Şu anda Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde ki yaşam mücadelesini kazanan ve normal servise geçen Ceyhun kardeşimize acil şifalar diliyoruz. Kendisini bu duruma sokanların gerekli cezaları alarak yaptıklarının yanında kalmasını diliyoruz. 

 

ETİKETLER : Ceyhun Kılıçarslan sahipsiz mi ? Motosiklet magandaları terör estirdi bulancak haber giresun haber bulancak emniyet müdürlüğü giresun vali
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi