Giresun Valisi Sarıfakıoğulları’nı kamu alanlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Kaldırımları oto galericiler, yolları belediye kapatıyor.
Bu haber 2017-07-07 14:56:39 eklenmiş ve 1505 kez görüntülenmiştir.

Her geçen gün artan insan nüfus sayısından çok araçların arttığı ve insandan daha çok araçlara değer verildiği Bulancak’ta şimdi de şehir içine bırakılan karayollarının emniyet yoluna Belediyenin dubalarla çevirmesi yok artık dedirtti.

 

Bulancak Fatih Caddesi üzerinde eski karayolu yeni şehir içi yolu olarak bilinen E5 karayolunun emniyet şeridi belirlenmesi gerekirken adeta araç park yapılmasın diye yolu daralttılar. Bu nasıl bir zihniyet anlaşılır değil. İlçe genelinde büyük trafik sorunu varken ve yolların daha geniş veya tek yön gidişli gelişli olması gerekirken mevcut var olan yolun daraltılmasına anlam verilemedi. Bu uygulama eski Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nün tam önünde ki yolda yapılması ise trafik büro amirliğinin sessiz kalması hepten şaşırttı.  Geçen hafta içinde yan yolların veya yan ceplerin bölge halkı tarafından o bölgede ki esnafa ait olduğunu belirten ve düşünen bir zihniyetin açıklamaları ve buna yetkililerin ses çıkartmamasını şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü aynı düşünceye sahip olan bu yetkililer bu kamu alanlarının nasıl olurda kişilerin tekeline veya bu olumsuzlukları gidermek yerine böylesi ilkel bir uygulamayı gerçekleştirirler anlamış değiliz.

 

 

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi ve Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’yı göreve davet ediyoruz. Bulancak genelinde sil baştan yolların yenilenmesi ve yönlerinin ele alınarak şehir plancılarının ve bu işte uzman kişilerin trafik akışına göre çalışma yapmasını istiyoruz.

 

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar gelecekte Bulancak’ın en gözde yeri ve stratejik olarak o bölgeye en uygun OTOGAR olması gereken yeri kamu adına hiçbir ön görüsü olmayan oto galericilere müjde vererek sunmasını kabul etmiyoruz. Kaldı ki Bulancak’ta şehir içine terk edilen Karayolunun yan cep alanını dahi özel park olanı olarak kullanan oto galericilere sunmasına anlam veremiyoruz.  Tamamen kişisel çıkarlar ve menfaatlarla işletilen kamu adına hiçbir çıkarı olmayan kamu alanının böylesi bir projeye Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Bulancak ilçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’ da izin vermeyecektir düşüncesindeyiz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Giresun Valisi Sarıfakıoğulları kamu alanlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz Kaldırımları oto galericiler yolları belediye kapatıyor Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi