AKSU” MUHTARLIK DEMOKRASİNİN KALESİDİR “

Başkan Kerim Aksu, muhtar evlerine Atatürk Fotoğrafı hediye etti.
Bu haber 2017-07-05 12:46:05 eklenmiş ve 1304 kez görüntülenmiştir.

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri törenle hizmete açıldı. Muhtarlık müessesesinin demokrasinin kalesi olduğunu vurgulayan Aksu, “  Biz demokrasiye sıkı sıkı bağlıyız. Bizim yönetim anlayışımız bu “ dedi.

 

Belediye Başkanı Kerim Aksu törene katılanlara yaptığı konuşmada, muhtarların kısıtlı imkânlarla mahalle halkına 24 saat hizmet verdiğini belirterek şöyle devam etti: “ Cumhuriyet kurulduktan sonra demokrasinin ne olduğunu, cumhuriyetin ne olduğunu gösteren en önemli kurum muhtarlık sistemidir.  Muhtar seçim sabahı karar verip kimseye sormadan aday olabilir. Milletvekili, belediye başkanı birçok yerden destek alması gerekir. Muhtar icazet almadan seçimle doğrudan seçilir. Bunun için muhtarlık demokrasinin temelidir.  Göreve geldikten sonra birçok mahallemize muhtar evi yaptırdık. Muhtarlarımız daha iyi hizmet versin istiyoruz. İlk muhtar evini Aksu Mahallemizde yaptık. Bu gün Nizamiye ve Şeyhkeramettin Mahalle muhtarlarımız için yapılan muhtar evlerini açıyoruz.  Muhtar evlerini bilgisayarla hizmet verecek.  Vatandaş yolda sokakta değil, muhtarın ofisinde derdini, sıkıntısını anlatsın. Bizim temel anlayışımız, demokrasi inancımız budur. Buraya katılan il ve ilçe başkanıma, Belediye Başkan Yardımcılarıma, il mahalli idareler müdürüme, belediye ve il genel meclisi üyelerine, muhtarlarımıza, belediye çalışanlarına ve mahalle halkına teşekkür ediyorum .“

 

Nizamiye Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Şeyhkeramettin Mahallesi Muhtarı Selahattin Gedük, bu hizmetten dolayı belediye başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ettiler. İl Mahalli İdareler Müdürü Ali Bilen, belediye tarafından muhtarlara daha rahat çalışma imkânı sağlanmasının memnuniyetle karşılandığını, bu hizmeti yapanlara teşekkür ettiğini söyledi.

 

Muhtar evleri Belediye Başkanı ve muhtarlar tarafından hizmete açıldı. Başkan Kerim Aksu, muhtar evlerine Atatürk Fotoğrafı hediye etti.

ETİKETLER : Başkan Kerim Aksu muhtar evlerine Atatürk Fotoğrafı hediye etti AKSU MUHTARLIK DEMOKRASİNİN KALESİDİR bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi