Başkan Zeki Günaydın; “önce müşteri memnuniyeti”

Bulancak 106 Nolu Şehiriçi Kooperatifi hizmette sınır tanımıyor.
Bu haber 2017-07-04 15:47:33 eklenmiş ve 1941 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak 106 Nolu Şehiriçi  Kooperatifi müşterilerinin daha rahat ve huzurlu gitmesi için araçlarını büyüttü haberi daha önceden yapmış şimdi de karşımıza bu sıcak bunaltıcı havalarda su ve kolonya ile hizmet verdiklerini görüntüledik.

 

Bulancak Şemsettin ve Kuşluhan Mahallesine hizmet veren 106 Nolu Şehiriçi Kooperatif araçları bunaltıcı sıcaklarda bekleyen müşterilerini bir nemse olsun rahatlatmak adına bardak su ve kolonya tutarak hizmet veriyorlar. Yeni seçilen Başkan Zeki Günaydın’ın birebir katıldığı hizmet bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Daha önce ki dönemlerde araçlarını büyüterek küçük araçlardan müşterilerini kurtaran Bulancak 106 Nolu Şehiriçi  Kooperatifi şimdi de müşterilerini rahatlatacak çalışma ile dikkatlerimiz çekti. Daha önceden kooperatif yöneticilerinden olan ve şimdi yeni Kooperatif Başkanı seçilen Zeki Günaydın o dönemde yeni alınan ilk büyük aracını tanıtmıştı. Şimdi ise karşımıza Kooperatif Başkanı olarak çıkan Günaydın müşterileri ile sohbet ve su dağıtımı yapılırken araç içinde görüntüledik. Bulancak Hükümet Konağı arkasından kalkış yapan önce müşteri memnuniyet ve insan olma özelliğiyle müşterilerine sunan Kooperatif yönetimi ve şoförleri bölge halkına rahat ve huzurlu yolculuk sunmak istediklerini açıkladılar.

 

Müşteri memnuniyetine önem veren yönetimin aldığı karar doğrultusunda bunaltıcı sıcak havalarda su dağıtacaklarını söyleyen ve müşterilerini evlerine gidecekleri yerlere ulaştıracak olan 106 Nolu Şehiriçi  Kooperatifine bölge halkı adına teşekkür ederiz.   

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Başkan Zeki Günaydın ; önce müşteri memnuniyeti Bulancak 106 Nolu Şehiriçi Kooperatifi hizmette sınır tanımıyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi