Ana ve oğul rengarenk balon satarak hayatımıza giriyorlar

Bulancaklı iş adamı ev kirası almıyor onlara destek oluyor.
Bu haber 2017-07-03 15:51:04 eklenmiş ve 2004 kez görüntülenmiştir.

Yadigar Öztürk oğlu Ayhan ve annesi ile yaşam mücadelesinde hiç kimseye minnet etmeden onurlu ve her gün çalışarak hayata tutunmaya çalışıyorlar.

 

 

Oğlu Ayhan’ın % 50 engelli raporu olduğu hiçbir işe yerleşemediği ailesine yardım edebilmek için annesinin yaptığı işi yapmaya başladığını açıklayan anne Yadigar Öztürk tek desteğinin Bulancaklı iş adamının kıra almadan evininde oturduklarını açıkladı. Öztürk ailesi şehir merkezinde ki evini onlara tahsis eden Bulancaklı iş adamı ismi bizde saklı hayırsever vatandaş aileye yardımcı olmak adına evinden kira ödemeden oturttuğu öğrenildi. Uzun zamandan bu yana özellikle yazın daha çok sokaklarda sahilde ve çocukların yoğun olduğu bölgelerde eski çocuk arabasına yerleştirdiği oyuncak balon satarak ailesini geçindiren Yadigar Öztürk tek güvencesinin ise yeşil kart olduğunu açıkladı. Aile tamamen yeşil kart ile sağlıktan yararlandığı ve başka hiçbir sosyal güvencesi olmadığı öğrenildi.  Oğul Ayhan uzun süre beyin tümörü ile uğraşmış ve hastalığını yenmiş fakat ağır işlerde çalışamayacağı için bir türlü iş bulamadığını açıkladı. Engelli raporu olduğu halde engelli yasasından da yararlanamayan Ayhan 28 yaşında annesi gibi oda demirden uydurma bir el arabası yaparak annesi gibi oyuncak satışı yapmaya başladığını anlattı. Ana ve oğul şehir merkezinde ki hayırsever vatandaşın kira almadan kendilerine oturmak için verdiği evinden her gün birlikte çıkarak Bulancak sahilinde ve çocukların yoğun olduğu bölgede oyuncak balon satışı yaparak ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıkları öğrenildi.

 

 

 

 

bulancakhaber.net ana ve oğulun hayat mücadelesini iş yok diyenlere inat var olmak ve dimdik ayakta durmak adına güne başlarken görüntüledi.  Anne ve oğul sahilde birçoğumuzun çocuklarına rengârenk balon satarak yaşamlarımıza girdiğini gösterdi. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ana ve oğul rengârenk balon satarak hayatımıza giriyorlar Bulancaklı adamı ev kirası almıyor onlara destek oluyor bulancak haber giresun haber yadigar ayhan öztürk
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi