Bu yol araç trafiğine kapalı mı yoksa açık mı

Yetkilileri göreve davet ediyoruz.
Bu haber 2017-07-02 11:29:21 eklenmiş ve 1729 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin önünde ki yolun çiçek saksılarıyla kapatılması ilçede yetkilinin kim olduğunu sorguladı.

 

 

Bulancak ilçe genelinde Trafik kurallarının gerektiği gibi uyulmaması ve eskiden alınan ama şimdilerde yanlış olan araç trafiğinin yenilenmesi ilçe genelinde trafik akışının alınan bu kararların sil baştan yeni bir çalışma yapılması gerekti görüldü. Öte yandan bulancakhaber.net Whatsapp iletişim Hattına gelen bu görüntü bu kadar da olmaz dedirtti.   bulancakhaber.net Whatsapp iletişim Hattına gelen haber ve görüntü üzerine bilgisine başvurduğumuz mahalle sakinlerinin söyledikleri ise kafaları karıştırdı.  Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi hemen önünde ki yolu çiçek saksılarıyla kapatan mahalle sakinleri bu yolun araç trafiğine kapalı olduğunu söylediler.  Bulancak ilçe genelinde halkın bilgi aldığı basına basın açıklaması yapmayan ve yaptım oldu mantığı ile hareket eden yetkililer bu konuda bir basın açıklaması yapmaya davete ediyoruz. Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin önünde ki yolun araç trafiğine kapalı olduğunu söyleyen mahalle sakinleri bu nedenle yolu kapattıklarını söylediler.  Oysa bu yolun başlangıcı Bulancak Sanayi Sitesi Kavşağının oradan başlayarak Bulancak eski Fatoğlu fabrikasına kadar uzanan bu yan olduğu bilinmektedir. Bulancak ilçesini bir uçtan diğer uca asfalt yol ile paralel uzanan bu yolun ilçe trafiğini rahatlatacak tek yön olarak kazandırılması ve bu konuda gerekli çalışma yapılarak bölge trafiğine açılması daha doğru olacaktır düşüncesindeyiz.  Giresun ilinin en büyük ilçesi olan 50- 60 bin nüfusu ulaşan Bulancak ilçesinin sahipsizliği adeta köy zihniyeti ile idare ediliyor dedirtti. Bulancak ilçe genelinde her kez evinin ve iş yerinin önünü kamu alanı olmasına rağmen kendi yeri gibi kullanması sahip çıkması sorunu da beraberinde getirdiği açıkça görüldü. Ayrıca kamu alanlarında bir intizam bir kural tanımazlık olması sebebiyle her an bu gerginliği yükselttiği buna bağlı olarak bölge halkını esnafla ve mahalle sakinleriyle karşı karşıya getirdiği vurgulandı.     

 

 

 

bulancakhaber.net Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi’nin önünde ki yolun araç trafiğine kapalı mı, yoksa açık mı olduğunu kamu adına yetkililer sordu. Diğer taraftan ise Sağlık Merkezinin hemen arkasında araç park yeri olmasına rağmen başta Sağlık Ocağında çalışanlarının park alanına arabalarını bırakması gerekmektedir. Aksi takdirde sağlık ocağına gelen hastaların da bu nedenle araç yığılmalara ve trafiğin sıkışmasına neden olmasını bir nemse olsun azaltacaktır. Dolayısıyla mahalle ve esnaflarında karşı karşıya gelmesini büyük ölçüde azaltacaktır.  

 

 

 

ETİKETLER : sağlık ocağı Bulancak Merkez 1 Nolu Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Aile Sağlığı Merkezi Bu yol araç trafiğine kapalı yoksa açık ? Yetkilileri göreve davet ediyoruz bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi