BEKTAŞOĞLU GİRESUNLULARLA ADALET İÇİN YÜRÜDÜ


Bu haber 2017-06-30 09:24:48 eklenmiş ve 1215 kez görüntülenmiştir.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 15’inci gününe, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun CHP örgütleri de katılarak destek verdi.

Otobüslerle Düzce’ye, Selamlar mevkine ulaşan CHP’liler, burada Kılıçdaroğlu’nun basın açıklamasının ardından oluşan kortejle birlikte Gümüşova bölgesinden Hendek’e doğru yürüyüşe geçti. Giresun’dan ise, yürüyüşe; CHP İl Başkanı Necati Tığlı başkanlığında 3 otobüsle, Bulancak, Piraziz, Keşap, Dereli, Espiye, Tirebolu ve Görele’den ilçe başkan veya temsilen yöneticilerle, kadın ve gençlik kolu yöneticileri partililer katıldı.

Başından beri yürüyüşünün değişik etaplarında bulunan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da, Giresun’dan gelen partililerle birlikte 17 kilometre yol katederek Sakarya’nın Hendek ilçesi girişinde yer alan konaklama alanına ulaştı. “YÜRÜMEK BİZİM TARİHİMİZDE VAR” Yürüyüşle ilgili değerlendirmede bulunan Bektaşoğlu, şunları söyledi: “32 derce sıcak altında gerçekleşen yürüyüşümüze, Karadeniz’den, Giresun’dan gelen hemşerilerimizde bizlere katılarak, güç ve destek verdiler. Onlarla 15 bin kişiye ulaştık.

Yürümek Giresunluların tarihinde var. Atalarımız Emperyalizme karşı tam bağımsızlık mücadelesi vermek üzere gönüllü alaylar kurarak günlerce aç, susuz şekilde Ankara, Haymana, Polatlı üzerinden Afyon’a, Sakarya’ya yürüdüler. Bugün de bizler, demokrasi ve cumhuriyetimizin tehdit altında olmasından kaygı duyan Giresun demokratik haklarını kullanarak yürüyorlar”

CHP milletvekili Bektaşoğlu, “bir dahaki hafta içinde İstanbul Maltepe Cezaevi’nin kapısına ulaşarak görkemli bir mitingle yürüyüşümüzü sonlandıracağız. Dünya demokrasi ve siyasi tarihine geçecek olan bu yürüyüşle Türk halkı 16 Nisan’da olduğu gibi diktatörlük değil, özgürlük, hak, hukuk ve adalet isteğini bir kez daha ortaya koydu. Bundan geri adım atmayacağız” diye konuştu.

 

ETİKETLER : BEKTAŞOĞLU GİRESUNLULARLA ADALET İÇİN YÜRÜDÜ bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi