Çalışma güzel açıklama yanlış?

Bu işler önce BASIN’a açıklama yapılarak tanıtılır.
Bu haber 2017-06-21 09:15:45 eklenmiş ve 1846 kez görüntülenmiştir.

İnsanlar birçok spor dalına merak salsalar da hepsini yapma ve uygulama şansı bulamazlar. Nedeni de çoğu spor dalının yetenek ve uzun uğraşlar sonunda yapma kabiliyetine ulaşması gerekmektedir.

 

Bulancak Belediye Başkanlığı LED EKRAN ’da yaptığı açıklamada gösterdiği fakat bölge basınını çağırarak yapması gereken Pazarsuyu rafting alanını gerektiği gibi basına açıklama yapmadan tanıtması doğru bulmuyoruz. Bulancak Pazarsuyu deresi yukarı kesimlerinde yer yer akıntının inanılmaz olduğu nehirlerde takım oyunuyla yapılan bu su sporun en iyi adreslerinden biri olarak Bulancak Pazarsuyu deresini gösterildi. Keşke bu çalışmayı Giresun basınını toplayarak ve olması gerektiği gibi bir açıklama yaparak tanıtsaydılar. Giresun bölgemizde birçok ajans ve bu ajansların temsilcilerinin bulunduğu bir bölgede bu olayı basite indirgemesi ve ben yaptım oldu ’ya getirmesini doğru bulmuyoruz.  İnsanoğlunun adrenalin isteği ve macera tutkusu sürekli limitleri zorlayan rafting sporuna ilgiyi ve uygulamayı ortaya çıkarttığı bir zamanda böylesi potansiyel olan Pazarsuyu deresini ulusal ve yerel basında büyük yankı bulacaktır. Biz de limitlerin zorlandığı özellikle de yaz mevsiminde adrenalin patlaması yaptıracak ekstrem sporunu böyle basite indirerek tanıtılmasını doğru bulmuyoruz. Bulancak için önem arz eden böylesi ekstrem dolu bir sporu ve Bulancak Pazarsuyu alanını bu şekilde tanıtmamalıydınız? Profesyonel ekiplerin olduğu ve bir ortam da alacağınız 30 dakikalık brifing ile rafting sporu yapabileceğiniz su sporları içerisinde en çok sevilen rafting sporunu böyle tanıtmamalıydınız. Böylesi adrenalin bol ekstrem sporunu ile güzel vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olarak gösterilecek olan Bulancak ve Pazarsuyu deresi bunu hak etmiyor. Bulancak Belediye Başkanlığını profesyonel düşüncelerle kamuoyuna bu çalışmayı tekrar tanıtma yapmaya davet ediyoruz.  

 

bulancakhaber.net böylesi bir çalışmayı daha profesyonelce bir basın açıklaması yaparak Giresun/Bulancak Pazarsuyu Deresi’nin raftingcilerin Karadeniz’de yeni uğrak yeri olarak tanıtılacak ve gösterilecektir.

 

 

 

 

Rafting Nedir? Nasil Yapılır?

 

Raft adı verilen şişme botlarla (sallarla) kürek çekilerek çay, ırmak veya nehirde yapılan akarsu sporuna rafting denir.

 

Rafting, ülkemizde eğlence amacıyla günübirlik yapılan adrenalin dolu bir macera sporudur. 

 

Rafting Nedir ‘in en genel tanımı ise; Rafting, kürek kullanarak fiziksel beceri gerektiren nehirlerde yapılan ve genellikle sosyal, ticari ve rekabetçi bir spor olarak kabul edilen doğa sporu faliyeti olup aynı zamanda bir uyum sporudur.

 

Rafting aktivitesinde her bot 6 ile 8 kişiden oluşur ve her botta rafting eğitimi almış nehir rehberleri vardır.

 

Rafting bir uyum sporu olup takım içerisindeki herkes rafting rehberinin komutlarına göre hareket eder.

 

Raftingin doğasını anlamak, daha az yorulmak ve ön önemlisi eğlenmek için takımın tek vücut gibi hareket etmesi gerekmektedir.

 

 

 

 



ETİKETLER : Çalışma güzel açıklama yanlış ? Bu işler önce BASIN açıklama yapılarak tanıtılır bulancak haber giresun haber bulancak giresun eksrem raftingbelediye başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi