Bulancak Sanayi esnafı iş yerini güzelleştiriyor.

Salih Aydın, işinin hem patronu hem de işçisi.
Bu haber 2017-06-16 09:51:33 eklenmiş ve 1682 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak Sanayi esnafı iş yerinin ana girişini otomatik kepenk yaptırarak daha sağlıklı ve modern bir görüntüye kavuşturuyor.

 

Bulancak Sanayi esnafının her geçen gün tercih ettiği daha sağlıklı olduğu kadar kolaylık ve güvenliği sağlam olan iş yerlerinin girişine otomatik kepenk yaptırdıkları objektiflerimize böyle yansıdı. Her ne kadar genel olarak Bulancak Sanayi çevresinde yetkililer üzerine düşeni yapmasa da iş yeri sahipleri iş yerlerini modern otomatik kepenklerle donatıyorlar. Giresun Tirebolu da Otomatik kapı ve Güvenlik Sistemleri işletme sahibi Salih Aydın Bulancak sanayi esnafının aradığı ve yaptığı başarılı çalışmalarıyla tercih edildiği görüldü. Otomatik Kapı, Garaj Kapısı, Fotoselli Camlı kapı, Kamera sistemleri, Alarm sistemleri ve Araç Kamera sistemlerini başarılı ve tercih edilen kişi olarak tanınan Salih Aydın’ı işçileriyle birlikte çalışırken görüntüledik. bulancakhaber.net’e konuşan Aydın, bir telefon ile bir günde ölçü alarak aynı günde otomatik kepenlerini teslim ettiklerini açıkladı. Tek yapmaları gerekenin 0532 746 82 90 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır. Bu sayede iş yeri sahibi kendi işini takip ederken iş kaybıda yaşamayacaklarını açıkladı. Bu sayede temiz bir işçilik sunarak tercih edilmenin haklı gurunu yaşadıklarını açıkladı. İşinin hem patronu hem de işçileri ile birlikte yapılan çalışmanın her anında olan Aydın başarılarının burada gizli olduğunu belirtti. Yaptıkları işte garanti veren aydın “siz isteğin biz işinizi sevke dönüştürelim” dedi.

 

bulancakhaber.net sanayi esnafının güzelleştirmeye çalıştığı Bulancak Sanayi Sitesi’nin aynı şekilde yetkililerce çevre ve sanayi içinin de modern bir görüntüye çevirmeleri için çalışma yapması gerektiğini belirtti.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Sanayi esnafı yerini güzelleştiriyor Salih Aydın işinin hem patronu hem de işçisi bulancak haber giresun haber sanayi esnaf bulancak yetkililer salih aydın tirebolu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi