Adaletli ve şeffaf olun lütfen

Kamu yararına ve sosyal belediye kazansın
Bu haber 2017-06-15 12:19:29 eklenmiş ve 1973 kez görüntülenmiştir.

Bulancak eski Belediye Başkanı Kadir Aydın’ın zamanında başlayan inşaat son hızıyla devam ediyor.

 

Özellikle 15 Temmuz ve Millet Caddesi olarak yeni adlandırılan caddeye bakan iş yerlerinin son günlerde ummalı bir çalışma yapıldığı görüldü.   Kadir Aydın’ın zamanında başlanan ve o dönemlerde inşaatta kimseye yer satmadıklarını belirten Aydın ayrıca bu yerler içinde hiç kimseye taahhütte bulunmadıklarını açıklamıştı. Ayrıca bu süreci biz başlattık, dediği inşaat alanının kendileri tarafından da tamamlanamayacağını açıklamış ve dediği gibi de oldu. Bu gün gelinen nokta da ise birçok alanda konuşulan ve son günlerde pazarcıların bir gün diğer günlerde otopark olarak kullanılacak olan alanın hazır hale geldiği görüldü. Yetkililerin açıklamaları da Ramazan’dan sonra Pazar alanının ve otopark alanının hizmete gereceği duyuruldu.

 

Gelgelim şimdi eski adıyla Cemal Gürsel Caddesi yeni adıyla Millet ve 15 Temmuz Caddesi birde otogar tarafında ki yeni yapılan Osman Gedikali Caddesine. Buralara cephesi olan dükkanların nasıl bir işlem göreceği merak konusu oldu. Adil, şeffaf ve dürüst yönetim anlayışından taviz vermeyeceğine inandığımız Bulancak Belediye Başkanlığı’nın noter huzurunda kura çekme veya istediğine istediği yeri verme gibi bir düşüncede olamayacağını biliyoruz. Fakat, adalet ilkesi ve düşüncesinde olan Adalet ve Kalkınma Partisi ve Belediye Başkanlığı bu alanların sarsıntılara mahal vermeden Kamu yararına ve sosyal belediye anlayışı ile Bulancak kazandıracağını düşünüyoruz.

 

 

bulancakhaber.net, adaletin bir gün değil her daim olması gerektiği inancımızla ve ecdadımızdan gelen mirasta da adaletin en sarsılmaz temel ilkesi olacağına inanıyoruz. Adalet bir gün birine bir gün diğerine değil herkese kendi hakkını vermek konusunda devamlı bir iradedir. İnşallah bu iradenin devamlılığını sağlar ve şeffaf oluruz.

 

Adalet; Eşitliği, Kişiler Arası Hak Ve Hukuku Gözetme, Herkesin Hakkini Tanıma, Denge, Eşitlik.

Şeffaf; Saydam, Işığa mâni olmayan, ışık geçiren parlak cisim. Saydam, transparan, ışığa meni olmayan, ışığı geçiren madde, saydam,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Adaletli ve şeffaf olun lütfen Kamu yararına sosyal belediye kazansın bulancak haber giresun haber bulancak giresun belediye başkanlığı adalet kalkınma partisi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi