TÜRK TELEKOM; Türk Bayrağımıza gereken önemi ve özeni göstermesini istiyoruz.

Halen anlamış değilim Bulancak Telekom’un kapanmasını…
Bu haber 2017-06-08 13:59:04 eklenmiş ve 2388 kez görüntülenmiştir.

“Ha Bulancak ha Şebinkarahisar Çamoluk!...” ve “Telekom; güldürmeyin kendinizi!., yetkisiz bayi mi olur?. “ başlıklarla daha önce bulancakhaber.net’de haber yapmış hiçbir yetkili de bu konuda Telekom’un kapanması ile ilgili olarak açıklama yapmamıştı. Yanı sizin anlayacağınız SAHİPSİZ BULANCAK-YETKİSİZ BULANCAK düşüncesi aynı şekilde halen devam ediyor.

 

 

Ülkenin en köklü ve yaygın iletişim operatörü olan Türk Telekom Giresun Bulancak bayisi neden kapandığına dair hiçbir açıklama yapılmıyor. Üstüne üstelik Bulancak Telekom binası kendisine ait olduğu halde kapatılıyor. Çok basit olarak bölge halkı yetkililerin beceriksiz ve sahipsiz olduğu için kapatıldığını belirtmelerine rağmen. 07.12.2016 tarihinde bulancakhaber.net’in yaptığı haberden bu yana terk edilen Bulancak Telekom binasının önünde ki dalgalanan Türk Bayrağımız sahipsizliğimizin açıkça örneği olarak yüzümüze tokat gibi çarpıyor. Madem kendinize ait binayı kapatarak Bulancak halkını sahipsiz bıraktınız onu anladık ama uğruna şehitler verdiğimiz bayrağımıza yapmış olduğunu bu sahipsizliği kabul etmiyoruz.  Her gün görsel ve yazılı medya aracılı ile ataklarını ve yeniliklerini açıklayan Türk Telekom Bulancak’ta kendisine ait binasını ve işletmesini neden kapattığı halen soru işareti taşırken binanın önünde ki Türk bayrağımızın al rengi solmuş yıpranmış olmasına rağmen nazlı nazlı dalgalanması içimizi açıktı. Bulancak ilçesinin sahipsizliğini ve idare boşluğunu açıkça ortaya koyan ama nazlı nazlı dalgalanan bu Türk bayrağımızın yenilenmesini kapalı olan kapının da ardına kadar açılarak hizmet vermesini istiyoruz. Bulancak genel olarak sahipsizliğine bir de bana ne eklenince kaçınılmaz son kaderimiz oluyor. O kadar sahipsizsiz ki,  Türk Telekom kendi ismiyle açılan bayilere tam yetki vermemesi ilçe halkını Giresun Telekom’a gitmesini mecbur kılması açıkça Bulancak halkına ceza vermekten başka hiçbir şey olamaz olarak nitelendirildi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Telekom Genel Müdürlüğünün bir açıklama yapmasını ve eskisi gibi tekrar TÜRK TELEKOM’un Bulancak’ta hizmet vermesi kapsının önünde ki Türk Bayrağımıza gereken önemi ve özeni göstermesini istiyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Halen anlamış değilim Bulancak Telekom’un kapanmasını TÜRK TELEKOM ; Türk Bayrağımıza gereken önemi ve özeni göstermesini istiyoruz bulancak haber giresun haber giresun bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer BİLİM VE TEKNOLOJİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi