Öğretmen Ayşegül Genç’ten iftar dersi

Hep söylenir öğretmenlik en kutsal meslektir diye.
Bu haber 2017-06-08 09:39:22 eklenmiş ve 2464 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ayşegül Genç’in örnek alınacak ders işlemesi dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Hep söylenir öğretmenlik en kutsal meslektir diye ve biz kalıplaşmış bu cümlelerden oluşan bir kutsallık payesi içinde aslında çok fark etmeyiz üzerimizdeki etkilerini. Yıllar boyunca insan denen varlığın mimarı, mühendisi, ustası, kalfası, ağır işçisi ve eğiticisidir onlar. Ailemizden sonra üzerimizde en fazla emeği olan sevgili öğretmenlerimizdir. İşte böylesi bir anlayış içinde Rehber Öğretmeni Ayşegül Genç, Ramazan ayında kaynaşma ve sosyal becerileri geliştirme adına 6/E sınıfı ile iftar düzenlediği öğrenildi. Öğrencilerin sınıf içerisindeki bireylerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve bir aile olarak görmelerini sağlamak adına bu etkinliği düzenlediği öğrenilirken öğrencilerin mutluluğu ve sevinci görülmeye değerdi. Yapılan çalışma ile adeta unutamayacakları bir iftar saati geçiren 6/E sınıfı öğrencileri ’nin mutlulukları günler öncesinden yaşandığı aileleri tarafından dile getirildi. bulancakhaber.net Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ayşegül Genç’in böylesi sosyal etkinliklerin çocuklarımızın iletişim becerileri olduğu kadar arkadaşlıklarının da daha iyi ve sağlam olmaları sağladığı örnek alınacak bir çalışma olarak nitelendiriyoruz. Okul idarecilerinden ve öğrencilerin velilerinden izin alınarak yapılan bu güzel çalışmada bölgemizin ilk oteli olan Başoğlu Otel işletmesinin de öğrencileri ağırlamanın ayrıcalığını yaşadığı öğrenildi.

 

 

 

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ayşegül Genç’i tebrik ediyoruz.  Diğer okul öğretmenlerinin de böylesi çalışmalarla farklılık ve kaynaştırıcı çalışmalarda bulunmasını istiyoruz. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Öğretmen Ayşegül Genç’ten iftar dersi Hep söylenir öğretmenlik en kutsal meslektir diye Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ayşegül Genç bulancakhaber giresun haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi