Kendinize saygınız yok. İsmi verilen kahraman şehidimize saygımız olsun.

Şehit ASTSB. ÇŞV Adem Kacar Üst geçit.
Bu haber 2017-06-06 10:24:04 eklenmiş ve 2304 kez görüntülenmiştir.

Bulancak çift yol Giresun istikametinde seyir halindeki kamyonun geçen ay içinde açılan damperi sebebiyle üst geçide çarptığı ve hasar verdiği haberini yapmıştık. Hatta büyük bir facianın eşiğinden döndüğümüzü belirtmiştik.

 

Hasar gören üst geçit olay gününden bu güne kadar halen yapılmadığı ve bu sebeptendir ki yetkililer sadece yazı yazarak “üst geçit hasardan dolayı yaya geçişine kapalıdır” . Tamam, buraya kadar doğrusunuz da ne zaman açılacak bu üst geçit. Olaydan bu güne kadar bölge halkı neden sahile ulaşamıyor. Yolun ortasını güvenlik nedeni ile kapattınız yakında alt geçitte yok. Ne yapacak bu halk saten engelliler hiç düşünülmüyor ilçemizde. Hasar gören üst geçitte asansör yeri var ama asansör yok. Ayrıca mühendis bey üst geçittin ortasında 4-5 basamaklı merdiveni düşünemedi galiba. Geçen ay içinde Giresun istikametine giden buğday yüklü tırın damperi, karayolu Bulancak eski cezaevi mevkiinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle açıldığı ve üst geçide zarar verdiği günden bu güne neden halen yapılmadığı merak konusu oldu. Her iki girişi de Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği tarafından kapatılan üst geçitte ki şehidimizin yazısının bakımsızlığı yetmezmiş gibi bir de hasar görmesi şehidimize ne kadar değer verdiğimizi açıkça göstermektedir. Tüm bu olumsuz yaşananlara bir de kendini bilmez kişi veya kişilerin yazdığı çirkin yazılar üst geçitti duvar yazılarıyla yüzümüzü kızartmış boynumuzu önümüze eğmiştir. Buralara yazıyı yazanların kendilerine saygısı yok.  Hiç olmazsa ismi verilen kahraman şehidimiz Şehit ASTSB. ÇŞV Adem Kacar’a saygınız olsun lütfen. Bulancak sahil yolunda bulunan üst geçitler ne kadar engellileri düşünmeden yapılmış olsa da (asansör yeri var ama….)  yapılan çirkin yazılar ve kendini bilmezlik bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

 

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği hasardan önce şehidimizin adını yeniden ve özenle yazmasını istiyoruz. Bayrama girmeden yolun açılmasını halkın denizle kucaklaşmasını istiyoruz. Çirkin pis yazıların boyanmasını bölge halkının da şehidimizin ismi verilen üst geçitlerimize gereken hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Üst geçitler ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor.  Böylesi bir hizmete zarar vermek kendimize zara vermekten öte olamaz.

 

 

ETİKETLER : Şehit ASTSB. ÇŞV. Adem Kacar Üst geçit Kendinize saygınız yok İsmi verilen kahraman şehidimize saygımız Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği olsun bulancak haber giresun haber bu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi