Erdoğan Ticaret; Kömür fiyatlarında en ucuz ve en uygun günlere girdik.


Bu haber 2017-06-01 20:03:26 eklenmiş ve 3022 kez görüntülenmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Bulancak Erdoğan Ticaret müşterilerini ve bölge halkını düşünerek kışın kömür konusunda sıkıntı çekmemesi için işletmesine şimdiden kömür almaya başladığı görüldü.

 

Haziran’ın ilk gününde objektiflerimize yansıyan daha yaza yeni girdiğimiz şu günlerde Erdoğan Ticaret ekibi Tır’dan kömür boşaltırlarken görüntülendi. Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan, Bulancak ve Giresun da bölge halkının kömür konusunda mağdur olmaması için en uygun zamanın bu aylarda olduğunu şimdiden kışlık kömürlerinizi almamız gerektiği vurgulandı. Bulancak ve Giresun’da bölge halkına hizmet veren Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan, Kışa kadar zam gelebileceğine dikkat çekerek vatandaşların kömürlerini almalarını istedi. Erdoğan Ticaret şimdiden kömür alarak gelebilecek zamlardan etkilenmemeleri kendi menfaattarı olacaktır dediği öğrenildi. Fiyatların en ucuz olduğu bu dönemde kömür almak için en uygun zamanın bu ay olduğu belirtilirken bölgemizde halen havalarını ısınmaması yaza ne zaman gireceğiz dedirtti.

 

 

 

Bulancak Erdoğan Ticaret işletmesinde çalışan Rasim Aydemir, Kenan Aydın ve Serkan Demir yaza girdiğimiz şu günlerde kışlık kömürleri itina ile istif ederlerken görüntülendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan Erdoğan Ticaret Kömür fiyatlarında en ucuz uygun günlere girdik Rasim Aydemir Kenan Aydın Serkan Demir bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi