Genç Mucitlerin arasında Bulancaklı Suat Kıvanç Çolak onurumuz gururumuz oldu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye'nin genç mucitleri ile kutlandı.
Bu haber 2017-05-19 19:35:47 eklenmiş ve 2127 kez görüntülenmiştir.

Türkiye, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı genç mucitleri ile kutlandığını NTV Haber’den Haberi yazan Zeynep Atılgan ile görüntüleri çeken kameraman Yasin Güngör tarafından gururla öğrenildi.

 

 

Daha önce ki bulancakhaber.net’in sayılarında “EN İYİ TÜRK TAKIMINDA BULANCAKLI” – “Suat Kıvanç Çolak; R3 aracı ile Giresun Ankara arası 2 TL ile gidilebilecek!...”  ODTÜ Robot Topluluğu, Shell Eco Marathon’da Alanında En İyi Türk Takımı Oldu. Genç Mühendis adayı Suat Kıvanç Çolak, AZURE’ı tanıttı haberlerini yapmış ve o zamanda gururlandığımız ve onurlandığımız belirtmiştik.  Şu anda Ankara Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Suat Kıvanç Çolak’ın 2000 yılında kurulan ODTÜ Robot Topluluğu son tasarımıyla TÜBİTAK'ta "Yerli ürün teşvik ödülü" aldı haberi bir kez daha bizleri Bulancak’ı ve bölgemizde büyük sevinç yaşatmıştır.

 

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyetler sözünü bu gençler için söylediğini düşünüyoruz.  Atatürk, ülkenin gelişim düzeyini yükseltmek için muasır medeniyetler seviyesini işaret etmiştir. İşte bu gençlere armağana ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Türkiye'nin genç mucitleri ile kutlandığı ODTÜ Robot Topluluğu’nu farklı kılmıştır. Bu gençlerimiz gerek sosyal gerek ekonomik gerekse bilimsel açıdan diğer ülkelerden daha önde olma yolunda kendilerini göstermişlerdir.  Ülkelerin bulunduğu konum cumhuriyetin ilelebet yaşayacağı ve dünyanın en iyi yönetim biçimi olduğunu göstererek 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye'nin genç mucitleri ile kutlanmıştır.

 

 

bulancakhaber.net aralarında Bulancaklı Suat Kıvanç Çolak’ın olduğu kutlama programında Türkiye'nin genç mucitleri onurumuz gururumuz olmuşlardır.

 

 

 

 

Kaynak; ttp://www.ntv.com.tr/video/egitim/turkiyenin-genc-mucitleri

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye'nin genç mucitleri ile kutlandı Genç Mucitlerin arasında Bulancaklı Suat Kıvanç Çolak onurumuz gururumuz oldu bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi