Osman Gedikali Caddesi adına ve ilçemize yakışır bir şekilde kazanıldı.

15 Temmuz –Millet Caddesi’nin mutlaka gidiş ve geliş olarak bir proje sunulmasını istiyoruz.
Bu haber 2017-05-18 11:47:10 eklenmiş ve 2489 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bu şehir içinde cadde ve sokaklarla ilgili çalışmaların en sonu Osman Gedikali Caddesi’nde objektiflerimize yansıdı.

 

Osman Gedikali Caddesi betonlanmış baskı beton ve kaldırım çalışması bitmiş ve şimdilerde yolun çizgi çalışması ile orta refüj ağaçlandırma yeşillendirme çalışmalarına hız kazandırıldığı görüldü. bulancakhaber.net’in daha önceki haberinizde konu olan ve şimdilerde yapılan çalışmaya adeta renk ve güzellik katan ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması Osman Gedikali Caddesi’nde esnaf olmanın ve ev sahibi olmanın ayrıcalığını ortaya çıkartmıştır. Bulancak’ın en büyük ve geniş şehir girişi olarak görülen ve bilinen Osman Gedikali Caddesi ana giriş özelliğini sadece iskele karşısı olmamasıyla kaybediyor.  Bu nedenle aynı şekilde olmasa da Atatürk Caddesi’nin istenilirse ve olması gereken giriş ve çıkışın yapılması bölge halkı tarafından bekleniyor. 

 

Bu durum bulancakhaber.net olarak bizlere yeni yapılan Hükümet Konağını ana girişi kapatılarak arkadan girişini hatırlatıyor. Bulancak’ta mutlaka yapılması gereken Hükümet Konağının bölge halkına ön kapıdan girişine izin verilmesi ve aynı şekilde Atatürk Caddesi’nin kedi gözlerle yolunun bölünerek istenildiği takdirde geniş tek giriş veya çıkış olarak kullanılması trafik acısından çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Bu konuda Bulancak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Osman Gedikali Caddesi’nde ki çalışmasını yerinde ve güzel olarak gördüğümüzü ifade ederiz.  Fakat Bulancak’ta bazı sokakların kişiler tarafından yapılan yeni yol üzerinde demir parçalarla kapatmasını ve burası benim yerim demesinin de önüne geçmesini dileriz.

 

 

Bu kapsamda Osman Gedikali Caddesi’nden yola çıkarak 15 Temmuz –Millet Caddesi’nin kamuoyuna billboardlarda ilk önce çalışmayı birebir göstererek daha güzel yaşanılası bir Bulancak’ta yaşamak istediğimiz belirtiriz. 15 Temmuz –Millet Caddesi’nin Bulancak’ın ana caddesi olması sebebiyle mutlaka çift yön olarak kazandırılacak bir proje sunulmasını diliyor ve bekliyoruz. 

 

 

 

ETİKETLER : Osman Gedikali Caddesi adına ve ilçemize yakışır bir şekilde kazanıldı. 15 Temmuz Millet Caddesi’nin mutlaka gidiş geliş olarak bir proje sunulmasını istiyoruz bulancak haber giresun haber bulancak g
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi