BST’dan sabırsızlıkla ve merakla bir açıklama bekliyoruz.


Bu haber 2017-05-09 00:53:37 eklenmiş ve 1750 kez görüntülenmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Bulancak Sanat Tiyatrosu tarafından organize edileceğini umut ettiğimiz 19. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin  Basın açıklamasını sabırsızlıkla ve merakla bekliyoruz.

 

 

Geçen senede 16 Mayıs Pazartesi gecesi Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin sahnelediği ‘Sopritone’ adlı oyun ile perdelerini açan BST’nun organize ettiği geleneksel Tiyatro festivalinin bu yıl ki basın açıklamasının bu günlerde bizlere ulaşmasını bekliyoruz. Her yıl Mayıs ayında başlayan ve Bulancak Cezaevi Mevkii’nden Cumhuriyet Meydanı’na festival yürüyüşü yapılan festival yürüyüşü bu yıl nasıl gerçekleşeceği şimdiden merak konusu oldu. Festival süresince Bulancak 75.Yıl Tiyatro salonunda farklı tiyatro gruplarının buluştuğu ve perdelerini tiyatro severlere açtığı festival öncesinde ki sessizlik ve şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmaması bizleri düşündürdü. Geçen sene BST Genel Sanat Yönetmeni Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan Alkan 18. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin muhteşem bir performansla açıldı haberlerini hatırlatarak bu yıl ki Festival gününün sessizliğini bozmasını istiyoruz. Bu günlerde festival öncesinde yapılan açıklamaları hatırlatarak Türkiye genelinde birçok il ve ilçelerinde yapılamayan festivalden bir açıklama olup olmayacağını merak ve heyecanla kamu adına beklediğimiz belirtmek istedik.

 

 

 

bulancakhaber.net daha önceden BST'nun mevcut  bulunduğu Belediye'ye ait odanın satılmasıyla 30 yıldan buyana perdelerini kapatmayan ve şimdilerde SOKAK' ta kalan BST'nun bir açıklama olacağını umut ederek kamuya mal olmuş bu yıl yapılması düşünülen “19. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri ”nin program akışının açıklamalarını heyecanla beklediğimizi duyururuz.

ETİKETLER : BST’dan sabırsızlıkla ve merakla bir açıklama bekliyoruz bulancak ahber giresun haber mürsel gülmez tiyatro günleri 16 mayıs
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SANAT KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi