Aydın Balık Lokantası yeni yerine taşındı.

Vira Balık Restoran İşletmeciliği el değiştirdi.
Bu haber 2017-05-08 22:13:56 eklenmiş ve 2828 kez görüntülenmiştir.

Daha önceden işletmeciliğini Oğuzhan Ünal’ın yaptığı Vira Balık Restoran adı bundan sonra Aydın Balıkçılık Lokantası olarak hizmet verecek.

 

Bulancak ilçesinin ilk Balık Lokantası olan ve kısa zamanda bölgemizde adını duyuran Aydın Balıkçılık Lokantası Hacı Hafız Kurtoğlu Meydanı’nda ki iş yerini yeni devraldığı eski adıyla Vira Balık Restoran alanında hizmet vereceği öğrenildi. Hacı Hafız Kurtoğlu Meydanı’ndaki iş yerinin ise yıkılarak modern bir bina yapılacağı öğrenildi.  

 

Bulancak ve bölgemizin lezzet durağı olarak gösterilen Aydın Balık Lokantası bundan sonra daha güzel hizmet vermek adına yeni yerinde geniş toplu yemeklerinizde veya özel günlerinizde siz değerli müşterilerine hizmet verme adına karar verdiği öğrenildi. Giresun ve Bulancak başta olmak üzere hizmet veren Aydın Balık Lokantası artık ismini Karadeniz sahilinde duyuracağı görüldü. Bölgemizde lezzet durağı olarak gösterilen ve bilinen Aydın Balık Lokantası artık yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

 

bulancakhaber.net olarak bundan önce ve yeni yerinde bölgemizi en iyi ve lezzet durağı olarak hizmet veren Aydın Balık Lokantası sahipleri Aydın Önal ve oğlu Murat Önal’a başarılar diledi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Aydın Balık Lokantası yeni yerine taşındı Vira Balık Restoran İşletmeciliği el değiştirdi bulancak haber giresun haber aydın murat önal
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi