“ENGİN Soğutma’nın 2. Organize sanayide yeri var mı?

Medar-ı iftiharımız Engin Soğutma’ya Bulancak esnafının tam destek.
Bu haber 2017-05-07 18:35:42 eklenmiş ve 2226 kez görüntülenmiştir.

Engin Soğutma’nın alın teri, parmak izi ve ekonomisi Bulancak’ta kalıyor

 

 

Bulancak Sanayisi’nde sessiz sedasız mücadele veren ve Türkiye de birçok il ilçe ve hatta düşünemediğiniz birçok nokta da alış veriş merkezlerinde tamamen Bulancak’ta üretimi yapılan ilçemizin Medar-ı iftiharı Engin Soğutma Bulancak esnaflarından Karagöl şarküteri tam destek verdiği görüldü.

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde Karagöl şarküteri olarak hizmet veren iş yeri tüm soğuk hava dolaplarını Engin Soğutmaya yeniden son model ve son teknoloji donanımıyla yeniden yaptırdığı objektiflerimize yansıdı. Üretime yönelik çalışmalarıyla ve ürettiği birbirinden değerli soğuk hava dolapları, soğuk hava tezgahı ve diğer tezgah çeşitleriyle adeta Bulancak’ta bacasız sanayi olarak nitelendirilen “ENGİN SOĞUTMA” işletme sahibi Cevdet Engin’in başında montajı yapılan dolapların ve her ürettiği diğer ürünlerde Bulancak’ın alın teri her dolapta parmak isi olduğunu açıkladı. Bununla birlikte ilçe ekonomisine girdi sağlayan Engin Soğutma tüm kazanımını Bulancak’ta paylaştığını söyledi. Türkiye genelinde birçok bölgede yaptığı işlerle kendinden söz ettiren ve aranan, kabul gören “ENGİN SOĞUTMA”  işinde uzman ve kaliteyi yakalamış marka olmuş ürünlerinin muhafaza edilen dolapları ürettiği çeşitleri Bulancak esnafının yoğun ilgi gösterdiği görüldü.  

 

 

Bulancak Sanayii’nde mütevazi iş yerinde yaptığı ürünleri tek tek kontrol eden ve birinci sınıf malzemelerden birbirinden güzel modern tasarımlarıyla yaptığı ürün yelpazesi ile dikkatlerini üzerine çeken Engin Soğutma en son Karagöl şarküteri de görüntülendi. İşletme sahibi Cevdet Engin atölyesinde kimi zaman kaynak makinesi, kimi zamanda montaj esnasında yapılan ürünlerin kontrolünde işinin başında objektiflerimize böyle yansıdı.   

 

 

Bulancak Sanayii’nde tamamen kendi öz kaynağı ile üretimi olan çelik tezgah ve çelik soğuk hava dolaplarıyla ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve hatta ülke ekonomisinde katkı sağlayan “ENGİN SOĞUTMA” nın acaba 2. Organize sanayide yeri var mı dedirtti.  

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ENGİN Soğutma 2. Organize sanayide yeri var ? Medar iftiharımız Engin Soğutma Bulancak esnafının tam destek karagöl bulancak haber giresun haber cevdet engin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi