Kaldırım işgal edilmesine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş yapılacak!...

Kaldırımlar gerçek sahiplerine bırakılacak mı?
Bu haber 2017-04-30 21:01:19 eklenmiş ve 1861 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak İlçesinde bu hafta içinde kaldırımların araçlar tarafından işgal edilmesine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş yapılacağı bulancakhaber.net duyumları aldı.

 

bulancakhaber.net’in edindiği bilgiler ışığında Bulancak eski Cezaevi mevkiinden başlayacak olan yürüyüşe Bulancaklı yetkililerin ve öğrenciler katılacağı öğrenildi. Daha yaşanılası bir Bulancak ve kaldırım üzerinde yürüyüş alanlarının sahiplerine terk edilmesi için yapılacak olan yürüyüş hasfta içinde olacağı öğrenildi.

 

Bulancak genelinde iş yerinin önünde ki yolu dahi sahiplenen ve birçok esnafın işyerinde ki eşyalarını kaldırıma taşıdığı kaldırıma ve yola çift araç park yapmalarına dikkat çekilmek istendiği öğrenildi. İlçemizin her geçen gün büyüyen çoğalan araç trafiğine ve insan trafiğini rahatlatacak olan kaldırımların işgaline son vermek amacıyla bir çalışma yapılacak.  Birçok cadde ve sokak adeta otopark veya işletme alanı olarak kullanılıyor. Bu durum en çok dezavantajlı vatandaşlar için zorluk çıkarıyor. Ayrıca ilçemizde yaşayan veya dışardan gezmeye gelen engelli vatandaşlarımızın ya da annelerin kullandığı bebek arabalarını rahat kullanamadığı kaldırımlar ve yollarımız için böylesi bir yürüyüş olacağı öğrenildi. bulancakhaber.net kaldırım işgali sorununun genel olarak yaşandığı engelliler ve vatandaşlar için birçok problem meydana getirdiğini belirtti. İşte tam bu nokta da yapılacak olan çalışmanın çağdaş olmanın gereği ve çağdaş olmanın gereğine tüm halkımızın görmesi için önemli bir uygulama olacaktır. bulancakhaber.net olarak bizler inanıyoruz ki ilk defa yapılacak olan kaldırım işgaline Bulancak geren önemi gösterecektir. Başta Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu ve daha birçok daire amirleri katılarak kaldırımlarımızın gerçek sahipleri olan bölge halkının da destek vereceği bir uygulama olacaktır. 

 

 


Medeni toplumların bu sorunları aştığı çağdaş medeniyet muhakkak ki bu meseleyi halletmek, bu konudaki bilincin artırılması, toplumda yerleşmesini sağlamak için birlikte hareket edileceğine inanıyoruz. 

 

ETİKETLER : Kaldırım işgal edilmesine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş yapılacak Kaldırımlar gerçek sahiplerine bırakılacak ? bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi