GRÜ’de “Gözyaşı Kanalı Tıkanıklığı” ameliyatı başarıyla sonuçlandı.

GRÜ Prof. Dr. A.İlhan Özdemir EAH’de başarılı ameliyatlar gerçekleştiriliyor.
Bu haber 2017-04-27 21:37:53 eklenmiş ve 2219 kez görüntülenmiştir.

GRÜ Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Yrd. Doç. Dr. Murat Atabey Özer ve Uzman Dr. Gökhan Bavlı ile diğer doktorlar birbirinden başarılı ameliyatlar ve teşhislerle bölge halkının göz sağlığını koruduğu ve sağlığına kavuşturduğu görüldü.   

 

 

Gözyaşı kanalı tıkanıklığı Gözü nemlendiren gözyaşı sıvısı gözün iç kısmındaki küçük kanalcıklardan buruna doğru ilerler. Bu kanalın, çoğunlukla gözyaşı kesesinin alt kısmında tıkanması sonucu hastalık karşımıza çıkmaktadır. Gözyaşı kanalı tıkanıklığı en sık ilk bir yaştaki bebeklerde, orta yaş ve sonrası kadınlarda, burun yapısı eğri olan bireylerde ve uzun süren burun enfeksiyonu ve alerjiler sonucu görülür. Gözyaşı buruna geçemediğinden, göz kapağından yanağa doğru akar. Gözyaşı kanalı tıkanıklığı, gözde sık sık enfeksiyona da neden olur. Tam da böylesi bir göz hastalığı yaşayan küçük kız Lidya bebek kendini bu konuda Göz Hastalıkları Yrd. Doç. Dr. Murat Atabey Özer ve Uzman Dr. Gökhan Bavlı’ya teslim etti. bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar ve Arzu Yaşar’ın küçük kızları Lidya Yaşar’ın yaşadığı sorunu başarılı ameliyatla çözüm bulan GRÜ Prof. Dr. A.İlhan Özdemir EAH Yrd. Doç. Dr. Murat Atabey Özer ve Uzman Dr. Gökhan Bavlı’nın birlikte girdiği ameliyatla sağlığına kavuşturdular. Tüm hastalarına ve hasta yakınlarına yaşattıkları mutluluğu Yaşar ailesine de sunan Yrd. Doç. Dr. Murat Atabey Özer ve Uzman Dr. Gökhan Bavlı’ya teşekkür ederiz. Bununla da kalmayarak ameliyatta ve sonrasın da tüm hasta ve yakınlarına EAH’de gösterilen ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürlerimiz bir borç biliriz.  

 

 

Bu konuda bir açıklama yapan bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar şu sözleri söyledi. Yaşar, “Başarılı ve uyumlu çalışma hastane önünde ki kantini işleten Ramazan ve kız kardeşine kadar yansımıştır. Hasta ve yakınlarını koruyan tavırlarıyla bir bütün olan Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Göz Hastanesi kapıda ki Güvenlik görevlisinden tutun da hastane içinde ki hizmetlisine kadar aynı şekilde yansımıştır. Her ne kadar kızımızı kısa bir sürede ameliyatını ve bakımını bir güne sığdıran ve tüm tetkikleri yapılarak gün içinde evimize bizleri gönderen çalışma süresinde izlemlerimiz doğrultusunda duygusal olmadan yaşananları siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik” dedi. 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GRÜ Prof. Dr. A.İlhan Özdemir EAH’de başarılı ameliyatlar gerçekleştiriliyor GRÜ’de Gözyaşı Kanalı Tıkanıklığı ameliyatı başarıyla sonuçlandı Yrd. Doç. Dr. Murat Atabey Özer ve Uzman Dr. Gökhan B
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi