Faruk Dereli katarak ameliyatı oldu.


Bu haber 2017-04-26 18:56:09 eklenmiş ve 2106 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak  ilçesinin sevilen sayılan esnaflarından Faruk Dereli Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başarılı göz( katarak) ameliyatı oldu.

 

 

Bulancak’ta elektrik tesisat iş yeri sahibi olan DER-KAR Mehmet Dereli’nin kayını Faruk Dereli Giresun Üniversitesi Prof. Dr.A. İlhan Özdemir EAH'de Yardımcı Doçent Dr. Serkan Özen ve ekibinin başarılı bir göz ameliyatı olduğu öğrenildi. Faruk Dereli’yi eşi Muhite Dereli’nin yalnız bırakmadığı iyi günde kötü günde her zaman yanında ve başucundan ayrılmadığı objektiflerimize böyle yansıdı. Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.İlhan Özdemir EAH’de Yardımcı Doçent Dr. Serkan Özen ve ekibinin başarıyla gerçekleştirdiği katarak ameliyatı sonrasında bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Faruk Dereli’yi ziyaret etti. Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başarılı göz( katarak) ameliyatı olan ve sağlığına kavuşan Faruk Dereli bulancakhaber net aracılığıyla kendisini ve bölge insanlarının sağlığına kavuşturan Doktoru Yardımcı Doçent Dr. Serkan Özen ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Dereli'yi ameliyat sonrası bulancakhaber net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın geçmiş olsun ziyaretinde Bulancaklı esnaf arkadaşlarının selamlarını getirdiği ve Dereli'yi özlediklerini iletti.Yaşar’ın ziyaret ettiği gün Hastaneden çıkan Dereli istirahat ettikten sonra işinin başında olacağı belirtildi.

 

 

 

ETİKETLER : Faruk Dereli katarak ameliyatı oldu göz Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi Yardımcı bulancak haber giresun haber Doçent Dr. Serkan Özen
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi