Ufuk Kekül yalnız değilsin!…

Yetkililerin son paragrafı dikkate almasını diliyoruz.
Bu haber 2017-04-25 20:04:54 eklenmiş ve 2054 kez görüntülenmiştir.

Giresun’un sevilen sayılan değerli basın mensubu Gazeteci Ufuk Kekül Nurettin Canikli ile ilgili yapılan haberler üzerine hakim karşısına çıktı.

 

 

Ufuk Kekül’ü daha önce ki ve son duruşmasına katılan meslektaşları yalnız bırakmadı. Kimi meslektaşı bizzat duruşmaya katılırken kimi meslektaşları ise Kekül’e telefon açarak yanında olamayacaklarını ama gönüllerinin ve mücadelesinin her daim yanında olduğunu söyledikleri öğrenildi.  

 

Giresun Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ve gerçekleşen duruşmada kararının açıklanması Temmuz ayına ertelendiği öğrenildi. 25.04.2017 Salı günü gerçekleşen duruşmaya kendisine destek ve yalnız bırakmayan Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, meslektaşları gazeteci arkadaşlarım dediği Mustafa Öztürk, Sezgin Karakaya, Gönül Aydın ve Nur Kılıç ufuk Kekül’ü yalnız bırakmayarak objektiflere böyle yansıdılar. Ayrıca kendisini arayan CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Burak Bektaşoğlu, Namık Baltaoğlu, Ahmet Bilge, Mehmet Yaşar ve daha birçok kişinin aradığını ama bugün ki birliktelikte aklımda kalanlar bunlar ismini yazamadığım bütün arkadaşlarından özür dileyerek basın camiasında yalnız olmadığımı görmenin huzuru ve mutluluğu içinde olduğu öğrenildi. Genel olarak bütün gazeteci arkadaşlarına telefon açarak mesajlarıyla yanımda olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum dediği açıkladı. Ayrıca gerçek hukukçu Avukatlar Emel Kılıç ve Ufuk Kılıç'a da özel teşekkür eden Kekül, Nurettin Canikli'nin müvekkilleri Sabri Öztürk ve ortağı Nuri Karaman'ın avukatlık bürosu üzerinden açılan bu davanın içeriği ve 73 sayfalık savunmamı yayımlamayı da hukuka saygının bir gereği olarak erteliyorum sözlerini paylaştı.

 

 

Öte yandan Ufuk Kekül’ün tek üzüldüğüm ve şaşırdığım dediği duruşmada Mahkeme gazeteci olup olmadığımı gazeteciler derneğine sorması ve sonrasında Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne mesleğimin sorulacak olması şahsini incitti görüldü.  Düşünebiliyor musunuz gazeteci olarak yaptığım haberlerden yargılanan Ufuk Kekül’ün bir de bunu kanıtlayacak araştırma yapılması oldukça şaşırttı. Buna rağmen Kekül’ün Yargıya inanıyorum dediği ve inşallah basın özgürlüğü ve demokrasinin kazanacağına inandığını bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a anlattı.

 

 

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne mesleğini soracak olan yetkililere bulancakhaber.net olarak şu bilgileri vermek isteriz.

 

Ufuk Kekül;  Karadeniz Gazeteciler Federasyonu üst kurul delegesi ve aynı zamanda ONUR KURULU üyesi, 33 yılık Gazeteci, TV Programcısı,  9 Yıl sabah Gazetesi, 4 Yıl Habertürk Gazete ve TV ve halen Giresun28haber.com İmtiyaz Sahibi olduğunu bir gerçek bilgi olarak duyurmak isteriz. 

 

 

ETİKETLER : Ufuk Kekül yalnız değilsin !… Yetkililerin son paragrafı dikkate almasını diliyoruz Mustafa Öztürk Sezgin Karakaya Gönül Aydın ve Nur Kılıç ufuk Kekül bulancak haber giresun haber bekir bayram gazet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi