Anıt demeye bin şahit lazım

Atatürk büstü içinde elinde kuran tutan heykel H.Hafız M. Zeki Kurdoğlu.
Bu haber 2017-04-18 18:39:30 eklenmiş ve 1912 kez görüntülenmiştir.

Her zaman ve çoğunlukla böylesi kirli ve pis olan Milli Mücadele kahramanımız Hacı Hafız Kurtoğlu anıtı ilçemize yakışmıyor.

 

 

Bulancak şehir merkezinin tam ortasında, Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Anıtı ve Meydanı bakımsızlıktan ve adına yakışmayan görüntüleriyle karşımıza bu şekilde çıkarken yetkililerin kırık ve dökük olan anıta bir türlü gereken önemi ve hassasiyeti göstermedikleri görüldü.  Aynı kırık ve dökük olan bir diğer anıt ise Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk anıtının da bakımsızlığı söz konusudur. bulancakhaber.net daha önceki sayılarında birçok defa kaleme aldığı Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Meydanı’nın ilçemize ve adına yakışmayan görüntüsü ne zaman yapılacak dedirtti. Meydanın adının bile bakımsızlığı ve görünmezliği bakımsızlık ve ilgisizlik eklenince anıt değil çöp toplama alanı gibi algılandığı görüldü. Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Anıtı olduğu belirtilen fakat ne anlama geldiği belli olmayan figürün kirliliği ile sizleri buluşturuyoruz.

 

 

bulancakhaber.net’in edindiği bilgiler doğrultusunda Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk büstünün içinde elinde kuran tutan heykelin Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu olduğu söylemiş bu kadar belirgin bir yüz ve ortada böylesi bir heykel varken neden sıradan bir taşı çapraz tutarak Milli Mücadele Kahramanımızın anıtı bu demeye bin şahit lazım dedirtti.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Anıt demeye bin şahit lazım Atatürk büstü içinde elinde kuran tutan heykel H.Hafız M. Zeki Kurdoğlu bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer TARİH KÖPRÜSÜ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi