Türk polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü

Polis memurları görevi başında tebrikleri kabul ettiler.
Bu haber 2017-04-10 22:58:44 eklenmiş ve 1484 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi Türk polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

 

 

 

Bulancak’ta Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tören Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Emniyet Müdürü Kovancı, kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin güven ve teminatı olan teşkilatın 172'nci yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kovancı sözlerine güç fakat son derece şerefli bir görevi canı pahasına yerine getiren sevgili meslektaşlarım diyerek başladı.

 

 

 

Kovancı, “Teşkilatımızın 172 yılında tefrişlerinden dolayı şahsım ve mesai arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Teşkilat birimlerimiz aslında tüm devlet kurumları adına vatandaşlarımızın her derdinde koşup çaldığı ilk kapı vatandaşın hukuk sistemi ile temas kurulmasının daha başlangıç noktasıdır. Kanun uygulayıcı görevi polisin soğuk yüzü olarak görülse de aslında devletin yardımsever ve şefkat elinin vatandaşla ilk temas noktasında çoğunlukla polistir.  İlçemizin asayiş huzur ve güvenliğinden sorumlu teşkilatımızın Misyonu ve görevi Atatürk ilke ve inkılapları ile cumhuriyet ve ilkelerine sahip çıkmak Çağdaş değerlerde insan hak ve özgürlükleri ile anayasal demokratik hukuk düzenini korumak Türk milleti ve Devletinin düşmanı olan hain unsurları etkisiz hale getirmek ilçemizin huzur kenti yapmak ve suç işlenmesini önlemek amacıyla gerekli tedbirleri almak buna rağmen suç işlenmiş ise ceza aleti dini ceza adaletini sağlamak amacıyla suç delillerini tespit ederek adalete teslim etmek üzere fedakarca çalışmaktır.” dedi.

 

 

 

Türk polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü kutlamasına Bulancak İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Jandarma Komutanlığı Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekinİlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı görüldü. Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programın ardından protokol Bulancak Polis Merkez Amirliği'ne giderek görevi başında olan Polis memurlarının gününü kutladı. Bulancak Kaymakam Niyazi Ulugölge ve beraberinde ki yetkililerin ziyaret ettiği Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nde polis memurları tebrikleri görevi başında aldıkları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Türk polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü Polis memurları görevi başında tebrikleri kabul ettiler bulancak haber giresun haber turgay kovancı niyazi ulugölge olçay
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi