Hükümet Caddesini açın artık daha ne bekliyor sunuz?

Şehir içi dolmuş sürücüleri sözlerimizi ve düşüncelerimizi doğru bulduklarını söylediler.
Bu haber 2017-04-08 16:46:26 eklenmiş ve 1615 kez görüntülenmiştir.

“SENİN CADDEN” “i açık artık hem araçlar hem de bölge halkı rahatlasın.

 

 

Bulancak Uğur Mumcu Caddesine yönlendirilen ve burada oldukça sıkışık ve sağlı sollu araçların park yapması sonucunda kendisine bir yer bulamayan Bulancak şehir içi dolmuşları kural tanımazlığı yetkililerin kendilerine sahip çıkmamasından olayı ihlal ettikleri görüldü.  Bulancak Mahallesi ile İhsaniye Mahallesinin sınırı olan Şemsettin Caddesi üzerinde Uğur Mumcu Caddesi’ne yönlendirilen şehir içi araçları ters yön yol olan Kurtuluş Sokak’a girerek 15 Temmuz-Millet Caddesi’ne ve oradan da Acısu Caddesi çileli saatlerinde bulancakhaber.net araç içinde çileyi gözlemledi. Ters yol giren araç sürücüsüne Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar “neden ters yola girdiğiniz” sorumuza ise araç sürücüsü “Acısu Caddesi’ne ve bizi bekleyen Dükkan Boğazı olarak bilinen mevkiine ancak bu şekilde ulaşabiliyoruz” dediklerini açıkladı.  Ayrıca şehir içi dolmuş araç sürücüleri kendilerine yol ve yön göstermeyen yetkililer yüzünden kural tanımaz olduk dedikleri artık yüksek sesle duyulmaya başladığı duyuldu.

 

Öte yandan ancak Hükümet caddesinin bulancakhaber.net’ın de yazdığı gibi eski adı Cemal Gürsel yeni 15 Temmuz -Millet Caddesi’nin çift yön yaparak gidiş ve geliş yapılarak Bulancak trafiğini rahatlatacak ve Bulancak genelinde ki tüm paralel yollarla ara yolları birbirine yakın kılacaktır. Bu düşünceyi ve sözlerimizin doğru olduğunu ve desteklediklerini açıklayan görüştüğümüz şehir içi dolmuş sürücüleri aksi takdirde Hükümet Caddesinin tek yön yapılması doğru olmayacaktır dediler.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak şehir içi dolmuş araçları şoförleri ile birebir yaptığı ve araçlarına binerek bizzat nabız yokladığı bu durumun acilen Hükümet Caddesi’nin trafiğe açılması hem esnafı hem de insan trafiğini çoğaltacaktır dedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Hükümet Caddesini açın artık daha ne bekliyor sunuz ? Şehir içi dolmuş sürücüleri sözlerimizi ve düşüncelerimizi doğru bulduklarını söylediler ulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi