İşte bizde tam bunu demek istemiştik.

Bulancak Atatürk Caddesi ilçemizin tek giriş ve çıkış yolu olarak kazandırılmalıdır.
Bu haber 2017-04-08 15:44:53 eklenmiş ve 1602 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir içine en rahat en kolay yol olarak gösterilirken Atatürk Caddesi’nde Bulancak Belediyesi Trafik Zabıta personeli kural ihlali yapmasına hiç de şaşırmadık.

 

 

Çünkü Bulancak’tan en kolay duble yola çıkış yolu olarak ters istikamete giren tır aracını meydanın ortasına kadar eşlik ettiği görülen ve Cumhuriyet Meydanı’nda tır aracını ve şoförünü kaderine terk etmesi bizleri hiç de şaşırtmadı. Bu duruma hiç de şaşırmadığımız ve tanık olduğumuz görüntü oysa bulancakhaber.net’ın ne kadar doğru söylediğini açıkça ortaya koymuştur. bulancahaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar daha önce ki sayımızda birçok defa yaptığımız haberleri akıllara getiren görüntünün ne kadar da doğru olup olmadığını açıkça ortaya çıkartmıştır. Enteresan olan ise trafik zabıta memurunun niçin tır aracını ve şoförünü meydana kadar getirip sonra kendi başına bırakması dikkatimizden ve objektiflerimizden kaçmadı. Oysa o ters yola soktuğu tır aracı ve şoförünü duble yola kadar eşlik etmesi en doğru olan eşlik etmesi olacaktı. Her ne kadar kural ihlali yapsa da kontrollü ve görevli eşliğinde yapılan bu kural tanımazlık işte o zaman bir nemse olsun anlaşılır olacaktı. Daha önce de bulancakhaber.net’ın resmi kamyon aracını ters yol ihlalini görüntülemiş ve bu ihlali belediye yetkilisinin kontrolünde yapıldığı objektiflerimize böyle yansımıştı.

 

 

Şimdi soruyoruz Atatürk Caddesi neden tek yön yol olarak yapıldı. Bu yolun acilen giriş ve çıkış şehir yolu olarak bölge halkına sunulması gerekmektedir. Böylece birçok yol bilmecesini de ortadan kaldırılacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İşte bizde tam bunu demek istemiştik Bulancak Atatürk Caddesi ilçemizin tek giriş ve çıkış yolu olarak kazandırılmalıdır bulancak haber giresun haber zabita trafik bulencek belediyesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi