Hadi bakalım mesai başladı.

Kamu hizmeti verenlerin mesai mefhumu olmamalı
Bu haber 2017-03-26 22:20:02 eklenmiş ve 1529 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir merkezinde yol içinde yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ki demir çubuk ve Bulancak Bahçelievler Mahallesi Şehit Bahtiyar Aydın Caddesi Serin Sokakta ki yol içinde akan lağım bu kadar da olmaz dedirtti. 

 

 

Bulancak Bahçelievler Mahallesi Şehit Bahtiyar Aydın Caddesi Serin Sokak Çocuk parkı önünde ki akan lağım neredeyse 20 günden bu güne yetkililerin görmezden geldiği, duymazdan geldi ve konuşmadığı sorun olarak bulancakhaber.net’in ihbar hattına düştü. Bu yaşanalar insan sağlığını tehdit ettiği görülürken Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Bulancak Belediyesi’nin kayıtsız kaldığı yol içine akan lağım sağlığımızla oynanıyor dedirtti. bulancakhaber.net WhatsApp ihbar hattına gelen fotoğraf üzerine olay yerine giden ve konu olan alanda bizzat incelemelerde bulunan Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ihbarın doğru olduğunu ve daha vahimi ise Bulancak Atatürk Ortaokulu ve birçok eğitim alanının içinde bulunduğu alanın böylesi bir görüntüsü karşısında ne yapacağını şaşırdığını ifade etti.  Öte yandan aynı tehlikenin Bulancak Orta Camii musalla taşı yanında ki araç park alanının park yanında ki park yapılmaz aparatlarının kırılması ve kırılan şekliyle yolun içinde duran demir çubukların tehlike saçtığını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.  Hafta sonu yetkililere ilettiğimiz fakat hafta sonu tatile giren Bulancak Belediyesi tarafından görmezden gelinen haberimizin mesai saatinin başlaması ve ilk önce yapılacak iş olarak yetkililerin dikkate almasını diliyoruz. Bu zaman zarfı içinde olumsuz bir olay yaşanmaması da bir şans olarak nitelendiriyoruz. Her iki farklı noktanın bir an önce yapılmasını diliyoruz.  Burada yaşanacak bir olumsuzluktan hepimiz utanacağımız belirtmek isteriz. 

 

 

bulancakhaber.net WhatsApp ihbar hattına gelen fotoğrafların doğrulayarak yaptığımız bu haberler gösteriyor ki okuyucularımızın bizi takip etmesi ve bizim de söylenenlere kayıtsız kalmayacağımız açıkça ortaya koyduğunu düşünüyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kamu hizmeti verenlerin mesai mefhumu olmamalı Hadi bakalım mesai başladıbulancak haber giresun haber recep yakar belediye başkanı .
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi