Çeğel Tavukçuluk ‘ta 15 çeşit tavuk ürünü hazırlanılıyor.

Dünya Markası Beypiliç ve Çeğel Tavukçuluk.
Bu haber 2017-03-24 02:21:11 eklenmiş ve 2893 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bulancak Çeğel Tavukçuluk ve tavuk ürünlerinin satışının arttığı kırmızı ete göre daha ucuz olduğu için vatandaşlar beyaz ete yoğun ilgi gösterdiği Çeğel Tavukçuluk ‘ta görüldü.  

 

 

Bulancak Çeğel Tavukçuluk ve tavuk ürünlerine bölge halkının daha çok fiyatının uygun olmasından dolayı ve işletmede 15 çeşit ürün hazırlayan Çeğel Tavukçuluk ilgi odağı olduğu objektiflerimize yansıdı.  İşletme sahibi Mustafa Türüdü ve oğlu Taner Türüdü’nün özel olarak hazırlanan ve kendine has baharatlarla buluşturduğu beyaz ete ilginin her geçen gün artığını açıkladılar. Çeğel Tavukçuluk Dünya Markası Beybiliç markasını Bulancak halkıyla ve iş yerinde özel olarak 15 çeşit işlenerek hazırlandığını açıklandı. Bu konuda işletme sahibi 17 yıldan bu yana bu işi yaptığı ürünlerinin satışı ile ilgili şunları söyledi. İşletme sahibi Mustafa Türüdü “Fiyat ve protein bakımında olsun insanların birazda maddi sıkıntılarından dolayı Beypiliç ürünlerimiz bayağı bir satılıyor. Kırmızı ete göre daha çok satılıyor. Kırmızı et ile arasında olan fiyatının bayağı bir etkisi var. Kırmızı et üzerinden değerlendirirsek piliç ürünlerini şu anda bayağı bir düşük fiyattan satıyoruz. O yüzden müşterinin ilgisi çok fazla. Bütün pilicin, bonfile, piliç pirzola, baget, piliç ciğeri, Piliç Şiş, Taşlık, Piliç but, çorbalık, Kelebek, piliç kıyma, Piliç köfte, Piliç Göğüs, Piliç Kıyma ve Kanat Pirzola çeşitleri ile satış yapıyoruz.  Tüm bunları iş yerimiz de özenle ve hijyenik bir ortamda hazırlıyoruz. Son günlerde kıyma olarak çekip müşterilerimize sunduğumuz ürünümüz oldukça ilgi görüyor” dedi.

 

Öte yandan babasının yolunda olan Çeğel Tavukçuluk işletme sahiplerinden oğul Taner Türüdü tavuk kıyma hazırladığı ve özel baharatlarla kendilerine has hazırlanan tavuk kıymasından yapılan tavuk köftenin kırmızı etten yapılan köfteden ayırt edemeyeceğini söyledi. Ayrıca hazır piliç köfte bulunduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

 

Bulancak 15 Temmuz Caddesi- Millet Caddesi Yapı Kredi Bankası bitişinde ki Çeğel Tavukçuluk Market günlük tavuk çeşitlerinin müşterileriyle buluştuğu nokta olarak belirtildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Çeğel Tavukçuluk 15 çeşit tavuk ürünü hazırlanılıyor Dünya Markası Beypiliç Çeğel Tavukçuluk bulancak haber giresun haber mustafa taner türüdü beypiliç 15 çeşit ürünleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi