Çarşamba gününden Cumartesi gününe uzanan utanç tablosu

Millet Caddesi-15 Temmuz Caddesi’ne yakışmayan görüntü.
Bu haber 2017-03-18 02:03:55 eklenmiş ve 1546 kez görüntülenmiştir.

Bulancak ana caddesi olan Millet Caddesi-15 Temmuz Caddesi ile Karaali Sokak’ın buluştuğu alanda ki logar kapaklarının aralarının açık olması her an yaşanacak bir tehlikeyi objektiflerimize yansıttı.

 

 

Havaların soğuk olması kokuyu önlerken özellikle bir çocuğun dikkatsizliği sonucunda yaşanabilecekleri dahi düşünmek istemiyoruz.  Daha da vahim olanı ise bu durumu geçen Çarşamba günü yetkililere iletilmesi ve halen yapılmaması bu nasıl Belediyecilik dedirtti. Bir tarafta yapılan çalışmalarla kendini öven Belediye bir tarafta ise halkın söylendiği halde 3 günden bu güne yapılmayan logar kapakları.  Millet Caddesi-15 Temmuz Caddesi ile Karaali Sokak giriş yolunda küçük bir köpeğin veya kedinin çok rahatça içine düşebileceği ve sonuçta boğulabileceği bu durum karşısında küçük bir çocuğun ise çenesini kıracak şekilde bir tehlike yaşayabileceği görüldü. Büyük yetişkin insan da ise her an bir ayak kırılması yaşanabilecek bu durum karşısında Bulancak Belediye Başkanlığı mesai saat gözetmeksizin Pazartesi’ye bırakmaksızın bu duruma el koymalıdır. Aksi takdirde yaşanacak herhangi bir olumsuzluktan Belediye Başkanlığı sorumlu olacağını belirtmek isteriz.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Pazartesi ye kadar bu alanın yapılacağını bölge adın duyurmak ve mesai saati gözetmeksizin gereken çalışmanın Belediye yetkililerince yapılacağına inanıyoruz.  

 

 

ETİKETLER : Çarşamba gününden Cumartesi gününe uzanan utanç tablosu Millet Caddesi - 15 Temmuz Caddesi’ne yakışmayan görüntü bulancak haber giresun haber belediye başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi