Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak yine farkını gösterdi.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölye’yi pankartla karşıladı.
Bu haber 2017-03-16 00:20:52 eklenmiş ve 4119 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Özel Liman Temel Lisesi Kurucu ’su Semih Kunak bölgemizde güncel ve duyulması gereken birçok konuda sosyal sorumluluk kapsamında şehir merkezinin belirli yerlerinde kamuoyunu bilgilendiren günün anlam ve önemine binaen astığı çok sayıda ki pankartlarla tanınıyordu.

 

Son olarak ta Bulancak Özel Liman Temel Lisesi’ni ziyaret edecek olan Bulancak yeni kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin eğitim yuvasını ziyaret edecek olmasını ve yeni göreve başlaması sebebiyle Bulancak kaymakamına küçük bir jest yaptığı görüldü.

 

2008 yılında ilk defa kurulan Giresun Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Giresun Göğüs Hastanesi’nde 2 yıl Başhekim Yardımcılığında bulunan Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak son olarak ta eğitimde bilim uygulamaları yapılacak olan Özel Liman Temel Lisesi’ni kurdu.

 

 

Liman Lisesi, Özel Liman Mat. Ticaret Limited Şirketi tarafından 2015-2016 öğretim yılında faaliyete başlamak üzere Giresun ili Bulancak İlçesi’nde kurulmuştur. Eğitim ve Öğretimde yüksek ideallere sahip olan şirket yönetimi siyaset ve ideolojilerden uzak, Bilim ve Başarıdan beslenen, Öğrenci-Veli ve Öğretmen memnuniyetini esas alan öğrenci merkezli bir öğretim modelini benimsemiştir. Okulda başarıların uluslararası düzeye taşınması,  İngilizce dilinde 15 dakika kendini ifade edebilen, kendilerine meslek seçerken dünyadaki her türlü gelişmeleri bilimsel olarak yakından takip etmeleri ve Üniversite tercihini bilinçli yapmaları amaçlayan eğitim yuvasının kurucusu ve bölgemizde renkli ve bir o kadar heyecanlı olan yaşamı paylaşması Bulancak’ta kendisini özel kılmıştır.

 

Bulancak Özel Liman Temel Lisesi’ni Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile birlikte ziyaret etmeleri objektiflerimize böyle yansımıştır. Yapılan ziyareti Bulancak Liman Lisesi  Kurucusu Yardımcı Doçent Doktor Semih Kunak, ilçemizin sevilen emekli Sağlık Meslek Lisesi Müdürü ve şimdi de başarılarını bilgi ve tecrübesini Özel Liman Temel Lisesi’nde sunan Lise Müdürü Nesim Çelik, Yardımcısı Hicran Sarı karşıladılar. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’ye Bulancak Liman Lisesi  Kurucusu Yardımcı Doçent Doktor Semih Kunak adına Cansu Kurt çiçek takdim etti. 

 

Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak’ın pankartla Kaymakam’a hoş geldiniz demesi çevre esnafında ilgisini çektiği takdir edildiği öğrenildi.  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak yine farkını gösterdi Bulancak Kaymakamı hicran sarı cansu kurt Niyazi Ulugölye pankartla karşıladı şenel bulut milli eğitim müdürü nesim çelik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi