Kesinlikle kıyaslamıyorum ama böyle olmaz, BST sokakta kaldı

30 yıldır karşılıksız emekleriyle kesintisiz her hafta perdelerini açıyorlar.
Bu haber 2017-03-13 20:17:05 eklenmiş ve 2238 kez görüntülenmiştir.

Geçen Şubat ayında sahnede devleşen ve Sadri Alışık Ödülü alarak başarısını taçlandıran Bulancak Sanat Tiyatrosu’na Bulancaklı yetkililerin sahip çıkmadığı görüldü. 

 

 

 

20 Şubat Pazartesi Ankara Nâzım Hikmet Kültür Merkezi-Yıldız Kenter Salonu’nda "Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri", düzenlenen törende Bulancak anonslarıyla sahneye çağrılan ve ödüle layık görün BST halen sokaklarda veya ev ortamında bir araya gelerek çalıştıkları öğrenildi.

 

 

 

Bulancak ve bölgemize  "Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde büyük bir gurur ve onurun yaşatan BST bu yıl Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde ilk kez Seçici Kurul Özel Ödülü’ne layık görülmesi aynı anda hem gururu hem de onuru yaşamanın nedeni olmuştu.

 

 

 

 

1987 yılında kuruluşundan bu yana 30 yıldır Bulancaklıların karşılıksız emekleriyle kesintisiz her hafta perde açıp oyun oynayarak tiyatro sevgisinin yaygınlaşmasına yaptıkları katkı nedeniyle ödüle layık görülen Bulancak Sanat Tiyatrosu’na Bulancaklı yetkililerin bir odayı layık görmemeleri başımız onlara karşı öne eğdirmiştir.  Kesinlikle bir tutmuyorum veya kıyaslamıyorum amma daha dün kurulan Bulancak Mehteran takımına Özel İdare binasında yer gösteren ve sıcacık ortam sunan yetkililer BST’na neden bir yer göstermiyorlar bir türlü anlamış değilim. 1987 yılında kuruluşundan bu yana otuz yıldır, Bulancaklıların karşılıksız emekleriyle kesintisiz her hafta perde açıp oyun oynayarak  tiyatro sevgisinin yaygınlaşmasına sağlayan tamamen Bulancaklı çocuklarımıza neden bir yer gösteremiyorsunuz.  Bu durum karşısında BST bize onur ve gururu yaşatırken siz Bulancaklı yetkililer en başta rahmetli Mürsel Gülmez’in kemiklerini sızlattığını ve BST oyuncularına sahip çıkmadığınız için boynumuzu eğdiğinizi belirtiriz. Kaldı geçen hafta içinde galası yapılan oyuna çağrıldıkları halde gelme nezaketi göstermeyerek özrünün kabahatinizden büyük olan Bulancaklı yetkililerin sanat bakışı merak konusu oldu.   

 

 

bulancakhaber.net BST’nun sahipsiz olmadığına inanıyoruz. Bu inançla önümüzde ki günlerde BST yakışır ve yeni oyunlarını çalışacak güzel ve sıcak bir ortam kendilerine sunulacağına inanıyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kesinlikle kıyaslamıyorum ama böyle olmaz 30 yıldır karşılıksız emekleriyle kesintisiz her hafta perdelerini açıyorlar bulancak haber giresun haber yetkililer sadrı alışık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi