Bir tarafta SP Genel Başkanı “HAYIR” diyecek?

Bir taraf ta ise AKP Belediye Başkanlığı binasının girişinde SP Anma programı yapılacak!...
Bu haber 2017-03-04 00:09:25 eklenmiş ve 1756 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediye Meclisi 2012 yılı Mart ayı 2. olağan toplantısı, Meclis 1. Başkan Vekili Veysel Memiş Başkanlığı’nda toplanarak gündemi oluşturan dört maddeyi görüşüp karara bağladı karar bir türlü yazıya dökülüp de tabelada adı yazılamadı.   

 

 

Bu karar doğrultusunda Bulancak Belediye Meclisi 2012 yılı Mart ayı 2. olağan toplantısı, Meclis 1. Başkan Vekili Veysel Memiş Başkanlığı’nda toplanarak gündemi oluşturan dört maddeyi görüşüp karara bağladı. Bu kararlar içinde o dönem Meclis Üyesi Mehmet Aybar tarafından önerilen ve “Cadde ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonu’nda görüşülerek Meclis gündemine gelen, Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan isminin cadde, sokak veya bir parka verilmesi talebi görüşülmüştü. Yapılan görüşme sonucu, İskele Caddesinin isminin değiştirilerek, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi” olması karara bağlanmıştı. Fakat yoğun tepki üzerine Bulancak’ın ilk caddelerinden olan İskele Mahallesi sakinlerinin o dönemde adı değiştirilmesin diye imza toplandığı ve İskele Caddesi adıyla kalmasını sağlamışlardı. Tam bu nokta da Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismi, Meclis Üyesi Mehmet Aybar tarafından önerilen “Cadde ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonu’nca Mehmet Aybar İş hanının önünde ki Kadınlar pazarlığı yanında yeni açılan yola verilmesi kararı alınarak verildiği açıklandı.

 

 

İşte tam bu nokta da geçmişte bulancakhaber.net’in birçok defe haber yaptığı ve şu başlıklar altında “Prof. Dr. Erbakan'a ve Bölge halkına saygısızlık” ile Prof. Necmettin Erbakan ismine, sahip çıkamıyorlar!” haberlerimizde eleştirmiş ve neden Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini bir törenle veya sade bir levha asılarak adını verilmediği, yazdırılamadığını siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.   

 

 

Bunlar yaşanırken siz tutmuş Merhum Erbakan’ın hayatından kesitlerin yer aldığı resim sergisi ile anıyorsunuz. Resim sergisi ile Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan bir kez daha “resim sergisi ile O'nu bir kez daha yad etmiş olacağız" sözleriyle Bulancak Belediye Başkanlığının giriş kapısında anıyorsunuz.

 

 

 bunda ne var dergibisiniz? Daha da ilginç olan ise Türkiye Cumhuriyetinin Referanduma sayılı günler kala Saadet partisinin “Hayır “oy vereceklerle ortak çalışmayacaklarını vurgulayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Kampanya yapmayacağız, çünkü masraf getiriyor ve ayrıca gerilimi artırıyor. Ortamlarda 'hayır' dediğimizi dile getiriyoruz. Kimseyle bir araya gelip ortak bir çalışma yapmak istemiyoruz" dediği bir ortamda, siz SP Bölge Başkanı ve İl Başkanı belediyenin dibinde program yapacaksınız. Giresun Bulancak Saadet Partili Yöneticilerin Bulancak Belediye Meclis kararı ile bir caddeye adı verilen Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adını yazmıyor ve yolu hem trafiğe hem de yaya yoluna açmaktan imtina gösteriyorsunuz. Bulancak da ki resim sergisinde “Erbakan'ın değerinin şimdi anlaşıldığını ve yerinin asla doldurmayacağını” ifade ederken nasıl olur da adı verilen cadde de bu anma programını bir isim tabelası asarak yapmıyorsunuz?    

 

Ayrıca Bulancak Saadet Partisi İlçe Başkanı yok mu? Vekili yok mu? Yardımcısı yok mu? Bulancak Saadet Partisi’ni kimler temsil etti. Bulancak’ta yayın yapan bir yerel gazetede programa katılan Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, AGD Şube Başkanı Yüksel, SP Bölge Başkanı Süleyman Tekbaş, SP İl Başkanı Ömer Öztürk  ve Ekrem Şama resim sergisinin açılışını birlikte yaptığı yazısı şaşırttı. Böylesi önemli bir anma programında neden Bulancak Saadet Partisi İlçe Başkanı ya da yöneticilerinden birinin olmaması şaşırttı. Yada varsa adının neden yazılmadığı merak konusu oldu. acaba gerçekten de Saadet Partisinin Bulancaklı temsilcisi yok muydu dedirtti. 

 

 

bulancakhaber.net olarak gelin Türkiye Cumhuriyeti 54. Dönem Hükümetinin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adı verilen Caddeye törenle adına yakışır bir levha asalım. O Caddeyi hem trafiğe hem de yaya yoluna açık tutalım ne dersiniz.

 

 

  

 

 

 

ETİKETLER : Bir tarafta SP Genel Başkanı “HAYIR” diyeceğiz ? Bir taraf ta ise AKP Belediye Başkanlığı binasının girişinde Temel Karamollaoğlu SP Anma programı bulancak haber giresun haber SP genel başkanı Bahtiyar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi